Publikavimo data: 2024-04-02
Salotos su ropėmis ir morkomis
Paprastos ir skanios salotos su ropėmis - mūsų senelių receptas. Geltonoji šakniavaisinė daržovė yra vitaminų ir mikroelementų lobynas. Joje yra daug vitamino C, kuris atsakingas už imunitetą. Patiekalai iš ropių yra mažai kaloringi, o tai ypač vertina sveikos mitybos gerbėjai. Gaminant salotas iš termiškai neapdorotų produktų, galima išsaugoti visas maistines medžiagas.
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Supjaustykite ropę plonais griežinėliais. Iš obuolių pašalinkite šerdį ir supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais. Morkas sutarkuokite korėjietiška tarka arba supjaustykite plonais griežinėliais. Išspauskite sultis iš citrinos. Apšlakstykite obuolius citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Į gilų dubenį sudėkite morkas, obuolius ir ropes. Salotas pasūdykite, pagardinkite pipirais ir apšlakstykite augaliniu aliejumi.
Kategorijos