Publikavimo data: 2025-08-18
Salotos su šparaginėmis pupelėmis ir sezamo sėklomis
Salotos su šparaginėmis pupelėmis ir sezamo sėklomis - įdomus, lengvas, liesas ir neįtikėtinai sveikas patiekalas. Styginių pupelių pupelės turi priešuždegiminį poveikį organizmui, spartina medžiagų apykaitą ir regeneracijos procesus. O sezamas yra kalcio kiekio rekordininkas. Tokios vitaminingos salotos puikiai papildys bet kokį patiekalą.
Žingsnis 1
Šparagines pupeles sudėkite į verdantį vandenį ir virkite 6-7 minutes. Išmeskite pupeles į sietelį ir perliekite šaltu vandeniu.
Žingsnis 2
Sausoje įkaitintoje keptuvėje nuolat maišydami skrudinkite sezamo sėklas apie 2-3 minutes. Sudėkite jas į šparagines pupeles.
Žingsnis 3
Padažui sumaišykite alyvuogių aliejų, obuolių actą, sojų padažą ir cukrų. Pupeles ir sezamo sėklas užpilkite padažu ir gerai išmaišykite.
Kategorijos