Salotos su svarainiais ir marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Salotos su svarainiais ir marinuotais agurkais

Cidonijos yra kietos, bet labai skanios, todėl gaminant maistą jos paprastai termiškai apdorojamos. Tačiau švieži vaisiai taip pat gali būti valgomi, jei jie plonai supjaustyti į salotas. Paruoškite sultingų daržovių salotų su svarainiais ir marinuotais agurkais. Tai lengvai paruošiamas vitaminų kupinas užkandis, kurį paprasta paruošti. Patiekalams ruošti rinkitės svarainių veisles, kuriose vyrauja saldus skonis, pavyzdžiui, "Kodryanka", "Kubanskaja", "Mudry".
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
179 kcal.
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su svarainiais ir marinuotais agurkais Žingsnis 1
Paruoškite salotų padažą. Sumaišykite actą su medumi, druska ir pipirais. Šiek tiek suplakite plaktuvu ir supilkite aliejų.

Žingsnis 2

Salotos su svarainiais ir marinuotais agurkais Žingsnis 2
Paruoškite salotas su svarainiais ir marinuotais agurkais. Atskirai sumaišykite burokėlius, svarainius ir morkas su padažu. Aisbergo salotas atskirai apšlakstykite dalimi padažo. Sluoksniuokite burokėlius, svarainius, agurkus, kaparėlius ir morkas. Ant viršaus išdėliokite aisbergo salotas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos