Publikavimo data: 2024-06-15
Salotos su svarainiais ir marinuotais agurkais
Cidonijos yra kietos, bet labai skanios, todėl gaminant maistą jos paprastai termiškai apdorojamos. Tačiau švieži vaisiai taip pat gali būti valgomi, jei jie plonai supjaustyti į salotas. Paruoškite sultingų daržovių salotų su svarainiais ir marinuotais agurkais. Tai lengvai paruošiamas vitaminų kupinas užkandis, kurį paprasta paruošti. Patiekalams ruošti rinkitės svarainių veisles, kuriose vyrauja saldus skonis, pavyzdžiui, "Kodryanka", "Kubanskaja", "Mudry".
Žingsnis 1
Paruoškite salotų padažą. Sumaišykite actą su medumi, druska ir pipirais. Šiek tiek suplakite plaktuvu ir supilkite aliejų.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas su svarainiais ir marinuotais agurkais. Atskirai sumaišykite burokėlius, svarainius ir morkas su padažu. Aisbergo salotas atskirai apšlakstykite dalimi padažo. Sluoksniuokite burokėlius, svarainius, agurkus, kaparėlius ir morkas. Ant viršaus išdėliokite aisbergo salotas.
Kategorijos