Publikavimo data: 2024-06-15
Salotos su svarainiais ir šviežiais agurkais
Lengvos, maistingos salotos su svarainiais ir šviežiais agurkais, sūriu ir džiūvėsėliais - tai paprastas ir greitai paruošiamas patiekalas, kuris pravers ir per šventes, ir darbo dienomis. Salotų pagrindą sudaro gardus lengvai iškeptų svarainių griežinėlių ir duonos derinys, papildytas minkštu, kvapniu Kamambero sūriu, raudonaisiais svogūnais ir sultingais agurkų griežinėliais. Šviežios svarainiai pasižymi nepaprastai pikantišku aromatu, kuriame juntamos rudens lapų ir medžių žievės natos. Būtent šis aromatas sukuria malonią ir jaukią atmosferą prie stalo.
Žingsnis 1
Paruoškite svarainius ir duoną. Supjaustykite svarainius ir duoną mažais kubeliais. Dėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Pabarstykite svarainius ir duoną pipirais. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite likusius ingredientus. Agurką supjaustykite apskritimais. Svogūną supjaustykite žiedais. Sūrį supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Salotų dubenyje sumaišykite keptus svarainius ir duoną su agurkais, svogūnais, sūriu ir druska. Įpilkite augalinio aliejaus ir gerai išmaišykite.
Kategorijos