Salotos su traškučiais ir korėjietiškomis morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Salotos su traškučiais ir korėjietiškomis morkomis

Salotos su korėjietiškomis morkomis ir traškučiais yra labai originalus patiekalas. Tai patvirtina skanus aštrių morkų, pupelių ir rūkytos vištienos derinys. Patraukliai dera ir įvairiaspalviai ingredientai. Kad tai išryškintumėte, sudėkite juos sluoksniais skaidriame dubenyje arba stiklinėse stiklinėse. Jei norite išbaigtos vakarienės, prie salotų su traškučiais ir korėjietiškomis morkomis patiekite bulvių košę.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su traškučiais ir korėjietiškomis morkomis Žingsnis 1
Paruoškite salotas. Ant salotinės dugno tolygiai paskirstykite griežinėliais pjaustytą vištieną. Švelniai pasūdykite ir papipirinkite. Padenkite plonu majonezo sluoksniu. Dėkite kitą sluoksnį korėjietiškų morkų. Aptepkite jas majonezu. Kitas sluoksnis pupelių, užtepkite majonezo. Ant pupelių sudėkite tarkuotus kiaušinius ir lengvai aptepkite majonezu. Salotų paviršių apibarstykite smulkintais traškučiais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos