Publikavimo data: 2024-04-03
Salotos su traškučiais ir korėjietiškomis morkomis
Salotos su korėjietiškomis morkomis ir traškučiais yra labai originalus patiekalas. Tai patvirtina skanus aštrių morkų, pupelių ir rūkytos vištienos derinys. Patraukliai dera ir įvairiaspalviai ingredientai. Kad tai išryškintumėte, sudėkite juos sluoksniais skaidriame dubenyje arba stiklinėse stiklinėse. Jei norite išbaigtos vakarienės, prie salotų su traškučiais ir korėjietiškomis morkomis patiekite bulvių košę.
Žingsnis 1
Paruoškite salotas. Ant salotinės dugno tolygiai paskirstykite griežinėliais pjaustytą vištieną. Švelniai pasūdykite ir papipirinkite. Padenkite plonu majonezo sluoksniu. Dėkite kitą sluoksnį korėjietiškų morkų. Aptepkite jas majonezu. Kitas sluoksnis pupelių, užtepkite majonezo. Ant pupelių sudėkite tarkuotus kiaušinius ir lengvai aptepkite majonezu. Salotų paviršių apibarstykite smulkintais traškučiais.
Kategorijos