Salotos su tunų konservais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Salotos su tunų konservais

Konservuotos tuno salotos gali būti puikus priedas prie pagrindinio vakarienės patiekalo arba pati vakarienė, jei nenorite perkrauti savo organizmo vakare. Jos labai lengvos, tačiau maistingos. O naudoti žuvį vakarienei dažnai pataria ir mitybos specialistai, nes joje labai daug baltymų. Salotoms ruošti geriau rinktis tuną savo sultyse, o ne aliejuje. Tokiu atveju tuno mėsos skardinėje bus daugiau, o riebalų - mažiau.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su tunų konservais Žingsnis 1
Supjaustykite maistą griežinėliais. Kiaušinius supjaustykite ketvirčiais. Atskirkite žuvies filė nuo aliejaus pertekliaus ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Pomidorus supjaustykite 1 cm storio kubeliais. Agurką supjaustykite apvaliais griežinėliais, tada kiekvieną griežinėlį perpjaukite į 4 dalis, svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Salotos su tunų konservais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, garstyčias, citrinos sultis ir išmaišykite. Įmaišykite kiaušinius, konservus ir daržoves. Įberkite druskos, užpilkite gautu aliejaus, garstyčių ir sulčių mišiniu, viską išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos