Publikavimo data: 2024-09-17
Salotos su tunų konservais
Konservuotos tuno salotos gali būti puikus priedas prie pagrindinio vakarienės patiekalo arba pati vakarienė, jei nenorite perkrauti savo organizmo vakare. Jos labai lengvos, tačiau maistingos. O naudoti žuvį vakarienei dažnai pataria ir mitybos specialistai, nes joje labai daug baltymų. Salotoms ruošti geriau rinktis tuną savo sultyse, o ne aliejuje. Tokiu atveju tuno mėsos skardinėje bus daugiau, o riebalų - mažiau.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą griežinėliais. Kiaušinius supjaustykite ketvirčiais. Atskirkite žuvies filė nuo aliejaus pertekliaus ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Pomidorus supjaustykite 1 cm storio kubeliais. Agurką supjaustykite apvaliais griežinėliais, tada kiekvieną griežinėlį perpjaukite į 4 dalis, svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, garstyčias, citrinos sultis ir išmaišykite. Įmaišykite kiaušinius, konservus ir daržoves. Įberkite druskos, užpilkite gautu aliejaus, garstyčių ir sulčių mišiniu, viską išmaišykite.
Kategorijos