Publikavimo data: 2024-06-09
Salotos su tunu, obuoliais ir putpelių kiaušiniais
Salotos su tunu, obuoliais ir putpelių kiaušiniais leis mėgautis skaniu maistu ir neužims daug laiko. Sūrios žuvies ir saldaus obuolio derinys tikrai nustebins ir pradžiugins. Toks duetas pradėjo gyvuoti dar senovės Romoje, kai buvo sugalvota žuvį ir mėsą ruošti su vaisiais ir uogomis. Tokie patiekalai dažniausiai buvo parduodami pietums, nes reikėjo greitai ką nors paruošti ir taip pat greitai suvalgyti.
Žingsnis 1
Tuną susmulkinkite šakute. Kiaušinius supjaustykite į 4 dalis, bet jei norite, kad ingredientai būtų didesni, kiaušinius galite supjaustyti į 2 dalis.
Žingsnis 2
Obuolius supjaustykite mažais kubeliais, svogūną smulkiai sukapokite. Dideliame dubenyje sumaišykite visus ingredientus, supilkite padažą ir, jei reikia, druską.
Kategorijos