Salotos su upėtakiu ir daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Salotos su upėtakiu ir daržovėmis

Japonijoje patiekalus iš sūdytų upėtakių gamina tik vyrai, nes manoma, kad moterų kūno temperatūra yra aukštesnė, o tai gali turėti įtakos žuvies skoniui. Tekančios saulės šalyje labai populiarūs ne tik sušių ir sašimi, bet ir salotų su upėtakiais receptai. Paprasčiausiu atveju salotoms pakanka trijų produktų: upėtakio, agurko ir padažo. Pagal receptą su nuotraukomis galite lengvai paruošti lengvai sūdytas salotas su upėtakiu, kuriose bus mažiausiai kalorijų ir daugiausiai skonio.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
89 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, sezamas, žuvis, soja
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su upėtakiu ir daržovėmis Žingsnis 1
Supjaustykite salotų ingredientus. Agurką ir pomidorą supjaustykite plonais griežinėliais. Svogūną supjaustykite žiedais, saldžiąją papriką - griežinėliais. Suplėšykite salotų lapus.

Žingsnis 2

Salotos su upėtakiu ir daržovėmis Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Česnaką ir pusę citrinos sudėkite į dubenį. Įpilkite alyvuogių aliejaus, sojų padažo ir wasabi. Viską gerai išmaišykite ir palikite padažą 10 minučių.

Žingsnis 3

Salotos su upėtakiu ir daržovėmis Žingsnis 3
Sudėkite salotas. Į gilų dubenį sudėkite upėtakio griežinėlius, agurką, pomidorą, salotas, svogūną ir saldžiąją papriką. Apšlakstykite padažu. Uždenkite antrą dubenį ir kelis kartus gerai suplakite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos