Publikavimo data: 2024-06-09
Salotos su vištiena ir grybais
Salotos su vištiena ir grybais yra labai skanios ir maistingos. Vištienos ir grybų duetas yra gana dažnas, nes jie puikiai dera tarpusavyje. Iš jų ruošiami pagrindiniai patiekalai su grūdų, bulvių ar makaronų garnyrais. Taip pat vištiena ir grybai įtraukiami į daugelį šaltų ir karštų salotų receptų. Jos greitai paruošiamos ir nereikalauja daug pastangų.
Žingsnis 1
Pievagrybius perpjaukite į 2 dalis, tada supjaustykite griežinėliais. Nepjaustykite per smulkiai, nes kepdami jie paruduos. Įkaitintoje keptuvėje saulėgrąžų aliejuje nuolat maišydami kepkite grybus apie 10 minučių ant vidutinės ugnies. Kepkite be dangčio, kol išgaruos visas skystis.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite visus salotų ingredientus, pagardinkite trupučiu druskos ir pipirų ir užpilkite majonezu.
Kategorijos