Publikavimo data: 2024-04-09
Salotos su vištiena, sūriu, grybais ir pomidorais
Vištiena, grybai ir sūris - universalus ir labai skanus derinys, kurį galima rasti ne tik karštųjų patiekalų receptuose, bet ir salotose. Salotos su virta vištiena, sūriu, grybais ir pomidorais tiks ir ant darbo dienos, ir ant šventinio stalo. Jei norite dietinio patiekalo varianto, padažui naudokite neriebią grietinę.
Žingsnis 1
Perkelkite vištienos krūtinėlę į pasūdytą vandenį.
Žingsnis 2
Vištienos krūtinėlę virkite, kol išvirs, ir perkelkite į lėkštę, kad atvėstų.
Žingsnis 3
Grybus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 4
Sūrį supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 5
Pomidorus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 6
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus.
Žingsnis 7
Kepkite grybus 5-7 minutes, kol iškeps.
Žingsnis 8
Vištienos filė supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 9
Perkelkite vištienos filė į gilų dubenį.
Žingsnis 10
Sudėkite griežinėliais supjaustytus pomidorus ir sūrį.
Žingsnis 11
Atsargiai perkelkite grybus į dubenį su likusiais ingredientais.
Žingsnis 12
Į salotas įpilkite majonezo.
Žingsnis 13
Gerai išmaišykite salotas. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Gero apetito!
Kategorijos