Publikavimo data: 2024-04-17
Salotos su vištienos carpaccio
Itališkas delikatesas carpaccio - tai išskirtinis, bet paprastas patiekalas, gaminamas iš žalios, bet būtinai šviežios mėsos. Salotos su vištienos filė carpaccio - skanus ir paprastas užkandis šventiniam stalui. Italai karpačio tradiciškai derina su vyšniniais pomidorais ir rukolomis. Tačiau tai nėra esminis dalykas. Į užkandį galite dėti bet kokių kitų daržovių. Ruošiant geriau nusipirkti jau paruoštą džiovintą, žalio rūkymo vištienos karpačio.
Žingsnis 1
Paruoškite vištienos karpačio salotas. Sumaišykite karpačio su pomidorais. Aliejų sumaišykite su citrinos sultimis, pipirais ir druska. Į lėkštę sudėkite salotų lapus, tada pomidorų karpačio ir putpelių kiaušinius. Ant viršaus užpilkite aliejaus, citrinos, druskos ir prieskonių mišinį.
Kategorijos