Salotos su vištienos carpaccio pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Salotos su vištienos carpaccio

Itališkas delikatesas carpaccio - tai išskirtinis, bet paprastas patiekalas, gaminamas iš žalios, bet būtinai šviežios mėsos. Salotos su vištienos filė carpaccio - skanus ir paprastas užkandis šventiniam stalui. Italai karpačio tradiciškai derina su vyšniniais pomidorais ir rukolomis. Tačiau tai nėra esminis dalykas. Į užkandį galite dėti bet kokių kitų daržovių. Ruošiant geriau nusipirkti jau paruoštą džiovintą, žalio rūkymo vištienos karpačio.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su vištienos carpaccio Žingsnis 1
Paruoškite vištienos karpačio salotas. Sumaišykite karpačio su pomidorais. Aliejų sumaišykite su citrinos sultimis, pipirais ir druska. Į lėkštę sudėkite salotų lapus, tada pomidorų karpačio ir putpelių kiaušinius. Ant viršaus užpilkite aliejaus, citrinos, druskos ir prieskonių mišinį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos