Salotos "Uzbekistanas" su ridikėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Salotos "Uzbekistanas" su ridikėliais

Salotos "Uzbekistanas" su ridikėliais yra skanus ir sotus patiekalas, kurį galima paruošti ir šeimos vakarienei, ir patiekti svečiams. Salotos visada populiarios, o šias ypač mėgsta ir pripažįsta vyrai. Salotų skonis neįprastas, gaivus ir įdomus. O be to, šis patiekalas pasirodo esąs vitaminingas ir labai maistingas, o tai aktualu vėlyvą rudenį, žiemą ir ankstyvą pavasarį. Toks ingredientų derinys tikrai patiks jums ir jūsų šeimai. Pagal savo skonį galime pridėti arba pakeisti ingredientus.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
84 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Uzbekistanas" su ridikėliais Žingsnis 1
Daržovę sutarkuokite kvadratine stambia tarka.

Žingsnis 2

Salotos "Uzbekistanas" su ridikėliais Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir apkepkite augaliniame aliejuje iki auksinės spalvos. Jautieną supjaustykite plonomis juostelėmis ir sudėkite į kepintus svogūnus. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Salotos "Uzbekistanas" su ridikėliais Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite pipirus. Tinkamo dydžio inde sumaišykite pjaustytus ridikėlius, papriką, troškintą mėsą ir svogūną.

Žingsnis 4

Salotos "Uzbekistanas" su ridikėliais Žingsnis 4
Sumaišykite visus ingredientus, įpilkite grietinės. Paruoštas salotas sudėkite ant salotų lapų. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos