Publikavimo data: 2024-06-22
Salotos "Uzbekistanas" su ridikėliais
Salotos "Uzbekistanas" su ridikėliais yra skanus ir sotus patiekalas, kurį galima paruošti ir šeimos vakarienei, ir patiekti svečiams. Salotos visada populiarios, o šias ypač mėgsta ir pripažįsta vyrai. Salotų skonis neįprastas, gaivus ir įdomus. O be to, šis patiekalas pasirodo esąs vitaminingas ir labai maistingas, o tai aktualu vėlyvą rudenį, žiemą ir ankstyvą pavasarį. Toks ingredientų derinys tikrai patiks jums ir jūsų šeimai. Pagal savo skonį galime pridėti arba pakeisti ingredientus.
Žingsnis 1
Daržovę sutarkuokite kvadratine stambia tarka.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir apkepkite augaliniame aliejuje iki auksinės spalvos. Jautieną supjaustykite plonomis juostelėmis ir sudėkite į kepintus svogūnus. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite pipirus. Tinkamo dydžio inde sumaišykite pjaustytus ridikėlius, papriką, troškintą mėsą ir svogūną.
Žingsnis 4
Sumaišykite visus ingredientus, įpilkite grietinės. Paruoštas salotas sudėkite ant salotų lapų. Gero apetito.
Kategorijos