Publikavimo data: 2024-06-23
Salsa su vištienos sparnais multicooker įrenginyje
Salsos padažas yra tradicinis meksikiečių patiekalas, išrastas prieš kelis tūkstančius metų. Yra žinoma, kad pirmieji salsą pradėjo gaminti inkų indėnai. O XVI a. Meksiką kolonizavę ispanų konkistadorai šio patiekalo receptą parsivežė į savo tėvynę. Šiuo metu yra daugybė šio padažo receptų. Salsa su vištienos sparnais yra skanus, sotus patiekalas, gaminamas daugiafunkcinėje keptuvėje, kuris patiks visai jūsų šeimai.
Žingsnis 1
Paimkite svogūnus ir morkas. Svogūną, petražolės šaknį ir morką supjaustykite plonais apskritimais. Česnakus išspauskite per presą.
Žingsnis 2
Pomidorus porai minučių panardinkite į verdantį vandenį. Pomidorų viršuje įpjaukite įpjovą, patraukite kraštus ir nulupkite odelę.
Žingsnis 3
Nuluptus minkštuosius pomidorus supjaustykite dideliais kubeliais, nes kepant jie vis tiek sumažės.
Žingsnis 4
Į multicooker puodą supilkite alyvuogių aliejų, tada sudėkite svogūną, morką ir česnaką. Įjunkite "kepimo" režimą ir kepkite 10 minučių.
Žingsnis 5
Baigę režimą, į multicookerį supilkite sultinį ir pomidorus, įberkite druskos. Uždarykite dangtį ir pasirinkite režimą "troškinys". Virkite 10 minučių.
Žingsnis 6
Sparnelius aptepkite grietinės, druskos ir paprikos mišiniu. Dėkite į multicookerį ir kepkite 25 minutes "kepimo" režimu.
Kategorijos