Publikavimo data: 2024-09-16
Šaltasis užkandis "Kiaušiniai, įdaryti silke ir svogūnais"
Kiaušiniai, įdaryti silke ir svogūnais - šaltasis užkandis, atitinkantis visus švediško ir šventinio stalo reikalavimus. Porcijos yra kompaktiškos ir atrodo labai apetitiškai. Patiekalui tinka švieži arba marinuoti baltieji ir raudonieji svogūnai ar šaltalankiai. Silkė yra viena riebiausių žuvų, be to, joje yra rekordiškai daug baltymų ir mažiausiai angliavandenių. Atkreipkite dėmesį, kad aliejus padidina žuvies kaloringumą, tačiau pagerėja skonis, o silkė tampa minkštesnė.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sutrinkite trynius šakute arba sutarkuokite juos smulkia tarka. Į dubenį sudėkite susmulkintą silkę, svogūnus ir ištirpintą sviestą. Sudėkite trynius ir didžiąją dalį majonezo. Ingredientus gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Kiaušinius pripildykite įdaro. Kad baltymai būtų stabilūs, iš apačios nupjaukite nedidelį gabalėlį. Šaukštu sudėkite įdarą į baltymų puseles. Kad būtų patogiau, įdarą galite suplakti blenderiu, pripildyti konditerinį maišelį ir pripildyti kiaušinius įdaro naudojant pypkutę.
Kategorijos