Šalti barščiai su marinuotais burokėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Šalti barščiai su marinuotais burokėliais

Šaltibarščiai iš marinuotų burokėlių - paprastas, bet toks skanus ir gaivus patiekalas, puikiai tinkantis per vasaros karščius. Malonus šaltų sriubų gaminimo privalumas yra tas, kad nereikia ilgai stovėti prie viryklės. Užtenka tik susmulkinti bulves, kiaušinius, dešrą. Pagal klasikinį šaltibarščių su marinuotais burokėliais receptą sriuba verdama ant vandens. Burokėlius marinuokite iš anksto: iškepkite orkaitėje, supjaustykite ir pripildykite stiklainį marinatu iš vandens, prieskonių, acto ir augalinio aliejaus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
72 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Šalti barščiai su marinuotais burokėliais Žingsnis 1
Supjaustykite barščiams skirtus produktus. Dešrą, agurkus, bulves, kiaušinius supjaustykite vienodais maždaug 1 x 1 cm dydžio kubeliais.

Žingsnis 2

Šalti barščiai su marinuotais burokėliais Žingsnis 2
Paruoškite šaltus barščius. Sudėkite visus susmulkintus ingredientus į puodą arba sriubos puodą. Sudėkite marinuotus burokėlius iš stiklainio kartu su marinatu. Užpilkite atvėsintu vandeniu, pagal skonį pasūdykite ir įpilkite grietinės. Gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, barščiai, paprasta, mažai kalorijų, vakarienė, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, česnakų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, barščiai su burokėliais, barščiai su jautiena, sriubos su raudonosiomis pupelėmis, sriubos su burokėliais, barščiai su kopūstais, sriubos su pomidorų pasta, barščiai su bulvėmis

Kategorijos