Šalti gabalai garintuve pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Šalti gabalai garintuve

Šaltųjų gabalų mėsa kelias valandas troškinama ant silpnos ugnies. Tam puikiai tinka garintuvas. Šio recepto užkandis gaminamas iš jautienos uodegų, kurios daugelyje pasaulio virtuvių laikomos delikatesu. Tačiau jis kainuoja dvigubai brangiau nei pati jautiena. Uodegoje yra daug kolageno ir vitaminų. Kad šaltai rūkyta mėsa garuose būtų skanesnė, geriau pirkti ne visą subproduktą, o tą dalį, kuri yra arčiau liemens. Joje yra daugiau mėsos.
Gaminimo laikas
800 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
132 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
6 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.89/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šalti gabalai garintuve Žingsnis 1
Iš uodegų mėsos paruoškite sultinį. Į garų puodą sudėkite jautienos uodegėles, visą svogūną ir morkas. Įjunkite programą "Virti" ir virkite 3 valandas. Likus valandai iki virimo pabaigos pasūdykite, papipirinkite, išimkite lauro lapą ir įspauskite česnaką.

Žingsnis 2

Šalti gabalai garintuve Žingsnis 2
Padarykite atšalimą. Virtą uodegą susmulkinkite peiliu arba sumalkite mėsmale. Sudėkite į plokščią gilų dubenį. Sultinį perkoškite, supilkite ant mėsos. Atvėsinkite iki kambario temperatūros. Pastatykite į šaltą vietą, kad 8 valandas sustingtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos