Publikavimo data: 2024-03-24
Šampinjonai su brynza ir parmezanu
Įdaryti grybai su sūriu - subtiliausias karštas užkandis jūsų stalui. Įdarytus grybus su sūriu galima patiekti tiek su karštaisiais patiekalais, tiek su ryžių, spagečių ar bulvių garnyrais. Patiekalas sultingas, su minkštu įdaru, jis tiesiog tirpsta burnoje. Šį karštą skanėstą įvertins visi - ir prie šventinio, ir prie kasdienio stalo. Įdarytus pievagrybius lengva paruošti, jiems iškepti reikia šiek tiek laiko, jie papuoš jūsų stalą ryškiu sūrio aromatu ir gaiviu skoniu.
Žingsnis 1
Atsargiai nuimkite grybų kojeles, neliesdami kepurėlių. Sutarkuokite bryndzą ir parmezaną.
Žingsnis 2
Atskirame inde sumaišykite bryndzą su smulkintomis žolelėmis ir gerai išmaišykite. Gautu įdaru pripildykite grybų kepurėles.
Žingsnis 3
Įdarytus grybus sudėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos. Ant grybų pabarstykite parmezano sūrio. Dėkite į iki 180 ℃ įkaitintą orkaitę ir palikite kepti 10-15 minučių.
Žingsnis 4
Perkelkite paruoštus grybus į lėkštę, papuoškite šviežiomis žolelėmis ir vyšniniais pomidoriukais.
Kategorijos