Šampinjonai su brynza ir parmezanu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Šampinjonai su brynza ir parmezanu

Įdaryti grybai su sūriu - subtiliausias karštas užkandis jūsų stalui. Įdarytus grybus su sūriu galima patiekti tiek su karštaisiais patiekalais, tiek su ryžių, spagečių ar bulvių garnyrais. Patiekalas sultingas, su minkštu įdaru, jis tiesiog tirpsta burnoje. Šį karštą skanėstą įvertins visi - ir prie šventinio, ir prie kasdienio stalo. Įdarytus pievagrybius lengva paruošti, jiems iškepti reikia šiek tiek laiko, jie papuoš jūsų stalą ryškiu sūrio aromatu ir gaiviu skoniu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šampinjonai su brynza ir parmezanu Žingsnis 1
Atsargiai nuimkite grybų kojeles, neliesdami kepurėlių. Sutarkuokite bryndzą ir parmezaną.

Žingsnis 2

Šampinjonai su brynza ir parmezanu Žingsnis 2
Atskirame inde sumaišykite bryndzą su smulkintomis žolelėmis ir gerai išmaišykite. Gautu įdaru pripildykite grybų kepurėles.

Žingsnis 3

Šampinjonai su brynza ir parmezanu Žingsnis 3
Įdarytus grybus sudėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos. Ant grybų pabarstykite parmezano sūrio. Dėkite į iki 180 ℃ įkaitintą orkaitę ir palikite kepti 10-15 minučių.

Žingsnis 4

Šampinjonai su brynza ir parmezanu Žingsnis 4
Perkelkite paruoštus grybus į lėkštę, papuoškite šviežiomis žolelėmis ir vyšniniais pomidoriukais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos