Šampinjonai su grietinėlės sūriu ir špinatais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Šampinjonai su grietinėlės sūriu ir špinatais

Šampinjonai yra populiariausi grybai, turintys daug naudingų savybių. Jie mažina vėžio riziką, gerina medžiagų apykaitą, pasižymi antioksidaciniu poveikiu. Gaminkite grybus su grietinėlės sūriu ir špinatais. Patiekalas džiugins ryškiu aromatu ir puikiu kreminiu skoniu.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.91/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šampinjonai su grietinėlės sūriu ir špinatais Žingsnis 1
Susmulkinkite špinatus. Nedideliame dubenyje sumaišykite juos su grietinėlės sūriu, pipirais ir druska pagal skonį, gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Šampinjonai su grietinėlės sūriu ir špinatais Žingsnis 2
Nulupkite grybus ir atskirkite kojeles nuo kepurėlių.

Žingsnis 3

Šampinjonai su grietinėlės sūriu ir špinatais Žingsnis 3
Šaukštu sudėkite įdarą į grybų kepurėles, tada perkelkite į kepimo formą.

Žingsnis 4

Šampinjonai su grietinėlės sūriu ir špinatais Žingsnis 4
Kepkite 170 °C temperatūros orkaitėje apie 25 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 5

Šampinjonai su grietinėlės sūriu ir špinatais Žingsnis 5
Paruoštą patiekalą papuoškite vyšniniais pomidorais ir žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos