Publikavimo data: 2024-03-24
Šampinjonai su grietinėlės sūriu ir špinatais
Šampinjonai yra populiariausi grybai, turintys daug naudingų savybių. Jie mažina vėžio riziką, gerina medžiagų apykaitą, pasižymi antioksidaciniu poveikiu. Gaminkite grybus su grietinėlės sūriu ir špinatais. Patiekalas džiugins ryškiu aromatu ir puikiu kreminiu skoniu.
Žingsnis 1
Susmulkinkite špinatus. Nedideliame dubenyje sumaišykite juos su grietinėlės sūriu, pipirais ir druska pagal skonį, gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Nulupkite grybus ir atskirkite kojeles nuo kepurėlių.
Žingsnis 3
Šaukštu sudėkite įdarą į grybų kepurėles, tada perkelkite į kepimo formą.
Žingsnis 4
Kepkite 170 °C temperatūros orkaitėje apie 25 minutes, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Paruoštą patiekalą papuoškite vyšniniais pomidorais ir žolelėmis.
Kategorijos