Sausainiai su maskarpone ir mėlynėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Sausainiai su maskarpone ir mėlynėmis

Biskvito su maskarponės sūrio kremu ir mėlynėmis desertinės užtepėlės puikiai tinka šventiniam stalui ar švediškam stalui. Jiems paruošti galite naudoti paruoštą biskvitą arba pasigaminti patys. Kanapės primena ant iešmelių suvertus mažus pyragaičius. Toks desertinis užkandis ypač patiks vaikams.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
353 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
21 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sausainiai su maskarpone ir mėlynėmis Žingsnis 1
Puode ištirpinkite cukrų.

Žingsnis 2

Sausainiai su maskarpone ir mėlynėmis Žingsnis 2
Į ištirpintą cukrų sudėkite sviestą ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Sausainiai su maskarpone ir mėlynėmis Žingsnis 3
Į karamelę suberkite mėlynes ir virkite apie 8 minutes, kol viskas sutirštės. Tada nukelkite nuo ugnies ir palikite atvėsti.

Žingsnis 4

Sausainiai su maskarpone ir mėlynėmis Žingsnis 4
Kol vyšnių uogienė aušta, giliame dubenyje sumaišykite maskarponės sūrį ir grietinę.

Žingsnis 5

Sausainiai su maskarpone ir mėlynėmis Žingsnis 5
Mišinį gerai išplakite iki vientisos masės, kad gautųsi tirštas sūrio kremas.

Žingsnis 6

Sausainiai su maskarpone ir mėlynėmis Žingsnis 6
Mėlynių uogienę sumaišykite su sūrio kremu ir viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 7

Sausainiai su maskarpone ir mėlynėmis Žingsnis 7
Biskvitą perpjaukite į tris lygias dalis. Dvi iš jų aptepkite kremu.

Žingsnis 8

Sausainiai su maskarpone ir mėlynėmis Žingsnis 8
Sudėkite pyragus vieną ant kito ir palikite neapteptą pyragą ant viršaus.

Žingsnis 9

Sausainiai su maskarpone ir mėlynėmis Žingsnis 9
Dabar supjaustykite "pyragą" kvadratėliais. Kiekvieną jų pradurkite iešmeliu, papuoškite uogomis ir pabarstykite pudra. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos