Publikavimo data: 2024-03-27
Sausainiai su maskarpone ir mėlynėmis
Biskvito su maskarponės sūrio kremu ir mėlynėmis desertinės užtepėlės puikiai tinka šventiniam stalui ar švediškam stalui. Jiems paruošti galite naudoti paruoštą biskvitą arba pasigaminti patys. Kanapės primena ant iešmelių suvertus mažus pyragaičius. Toks desertinis užkandis ypač patiks vaikams.
Žingsnis 1
Puode ištirpinkite cukrų.
Žingsnis 2
Į ištirpintą cukrų sudėkite sviestą ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Į karamelę suberkite mėlynes ir virkite apie 8 minutes, kol viskas sutirštės. Tada nukelkite nuo ugnies ir palikite atvėsti.
Žingsnis 4
Kol vyšnių uogienė aušta, giliame dubenyje sumaišykite maskarponės sūrį ir grietinę.
Žingsnis 5
Mišinį gerai išplakite iki vientisos masės, kad gautųsi tirštas sūrio kremas.
Žingsnis 6
Mėlynių uogienę sumaišykite su sūrio kremu ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 7
Biskvitą perpjaukite į tris lygias dalis. Dvi iš jų aptepkite kremu.
Žingsnis 8
Sudėkite pyragus vieną ant kito ir palikite neapteptą pyragą ant viršaus.
Žingsnis 9
Dabar supjaustykite "pyragą" kvadratėliais. Kiekvieną jų pradurkite iešmeliu, papuoškite uogomis ir pabarstykite pudra. Gero apetito!
Kategorijos