Publikavimo data: 2024-03-28
Sausainių kanapė su maskarpone ir vyšniomis
Norite surengti vakarėlį ar furšetą, bet nežinote, kokius užkandžius patiekti? O kaip dėl saldžių užkandžių? Siūlome jums paruošti desertinius užkandžius iš biskvito su maskarponės sūrio kremu ir vyšniomis. Šiems užkandžiams paruošti galite naudoti paruoštą biskvitą, kuris labai palengvins paruošimo procesą. Vyšnios gali būti šviežios arba šaldytos, arba galite naudoti vyšnių uogienę.
Žingsnis 1
Puode ant silpnos ugnies ištirpinkite cukranendrių cukrų.
Žingsnis 2
Kai cukrus ištirps, sudėkite į jį sviestą ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Sudėkite vyšnias į karamelę ir virkite 5-7 minutes ant silpnos ugnies. Turėtų gautis tiršta uogienė. Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite.
Žingsnis 4
Kol vyšnių uogienė aušta, giliame dubenyje sumaišykite maskarponės sūrį ir grietinę.
Žingsnis 5
Viską išplakite iki vientisos masės. Rezultatas turėtų būti tirštas sūrio kremas.
Žingsnis 6
Į sūrio kremą supilkite vyšnių uogienę ir išmaišykite.
Žingsnis 7
Biskvitą perpjaukite į tris lygias dalis. Dvi iš jų aptepkite vyšnių ir sūrio kremu.
Žingsnis 8
Sudėkite pluteles vieną ant kitos. Viršuje turi likti tuščia pluta.
Žingsnis 9
Gautą "pyragą" supjaustykite kvadratiniais gabalėliais. Kanapes smeikite iešmeliais arba dantų krapštukais. Papuoškite kanapes uogomis ir pabarstykite cukraus pudra.
Kategorijos