Publikavimo data: 2024-05-12
Šči su šprotais pomidorų padaže
Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas stambia tarka.
Žingsnis 2
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.
Žingsnis 3
Susmulkinkite kopūstus.
Žingsnis 4
Bulves supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 5
Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, apkepkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 6
Į puodą supilkite vandenį, sudėkite bulves ir užvirkite.
Žingsnis 7
Į puodą sudėkite kopūstus, šprotus, kepinius ir manų kruopas. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite ir užvirinkite. Po to sumažinkite ugnį ir virkite sriubą 15-20 minučių.
Žingsnis 8
Paruoštą šči uždenkite dangčiu ir palikite 15-20 minučių, kad skonis būtų sodresnis.
Kategorijos