Publikavimo data: 2024-06-15
Šeimos barščiai
Mano uošvė jį gamino pagal šeimos receptą. Tai labai skani ir aromatinga sriuba, kurią malonu valgyti su šeima per vakarienę.
Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite, išvirkite, įberkite druskos.
Žingsnis 2
Atskirkite mėsą nuo kaulo.
Žingsnis 3
Burokėlius sutarkuokite tarka.
Žingsnis 4
Susmulkinkite kopūstus.
Žingsnis 5
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 6
Nulupkite ir sutarkuokite pomidorus.
Žingsnis 7
Bulves nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 8
Sutarkuokite česnaką.
Žingsnis 9
Sutarkuokite morkas.
Žingsnis 10
Sudėkite bulves į verdantį sultinį ir virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 11
Tada sudėkite kopūstus.
Žingsnis 12
Pakepinkite tarkuotas morkas ir svogūnus.
Žingsnis 13
Sudėkite tarkuotus pomidorus, tada burokėlius.
Žingsnis 14
Supilkite sultinį į sultinį ir virkite, kol išvirs.
Kategorijos