Publikavimo data: 2024-06-13
Šerno gaišenos pjaustymas
Išskirtinė ir švelni šerno mėsa yra tikras delikatesas, kuris papuoš bet kokį stalą. Be to, ši mėsa yra lengvai virškinama, o tai ją išskiria iš kitų medžiojamųjų gyvūnų rūšių. Iš šerno mėsos kepami kepsniai, ji kepama orkaitėje ir, žinoma, iš jos gaminami gardūs kotletai. Šernų kotletams nereikia daug ingredientų ar prieskonių, nes ši mėsa yra ryškaus ir malonaus skonio.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Supjaustykite šerno mėsą skersai pluošto maždaug 1-1,5 cm storio medalionais. Mėsą iš abiejų pusių muškite plaktuku. Tada įtrinkite kotletus druska, pipirais ir sausomis garstyčiomis. Palikite mėsą marinuotis 2 valandas.
Žingsnis 2
Apkepkite kotletus. Nedideliame dubenyje suplakite vištienos kiaušinius. Į kitą dubenėlį supilkite miltus. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Kiekvieną kotletą iš abiejų pusių apvoliokite miltuose, tada panardinkite į plaktus kiaušinius. Dėkite kotletus į įkaitintą aliejų ir kepkite iš abiejų pusių po 4-5 minutes ant vidutinės ugnies.
Kategorijos