Publikavimo data: 2024-09-16
Sezame apkeptas keptas karbonadas
Kiaulienos nugarinė nuo kitų dalių skiriasi minkštumu, subtiliu skoniu ir mažu kalorijų kiekiu. Dėl tokių teigiamų savybių ši mėsa yra universali, todėl tinka bet kokiems patiekalams. Karbonadą galima paruošti įvairiais būdais. Pavyzdžiui, ją galima kepti sezamo apvoliotą keptuvėje. Tokia mėsa gaunasi sultinga ir skani. Karbonadas sezamo apkepe, keptas keptuvėje, bus geras šventinio stalo patiekalas.
Žingsnis 1
Kiaušinius giliame dubenyje išplakite iki vientisos masės su druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Supjaustykite mėsos kepsnį riekelėmis. Kiekvieną gabalėlį pirmiausia pamerkite į kiaušinį, o tada iš visų pusių apvoliokite sezamo sėklose.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir sudėkite joje apkeptą karbonadą. Kepkite mėsą iš abiejų pusių po 3 minutes.
Žingsnis 4
Paruoštus karbonadus patiekite ant stalo. Patiekalą galite papildyti daržovėmis pagal skonį.
Kategorijos