Sezamo jautienos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Sezamo jautienos kepsnys

Jautiena yra puikus geležies ir baltymų šaltinis. Tokie baltymai yra būtini žmogaus organizmui, nes juose gausu nepakeičiamųjų aminorūgščių. Dar vienas jautienos privalumas yra tas, kad ji padeda auginti raumenų masę. Kulinarijoje rekomenduojama termiškai apdoroti, kartu reikėtų pažymėti, kad yra patiekalų, pagamintų iš žalios jautienos. Dažniausiai iš jautienos gaminami kotletai, dešrelės, sultiniai ir, žinoma, jautienos kepsniai, kurie šiandien labai populiarūs visame pasaulyje.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.43/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Sezamo jautienos kepsnys Žingsnis 1
Sumaišykite sojų padažą, augalinį aliejų, citrinos sultis, sezamo sėklas ir medų. Mišiniu aptepkite mėsos gabalėlius. Kepimo indą skersai uždenkite folija. Į formą sudėkite mėsos gabalėlius.

Žingsnis 2

Sezamo jautienos kepsnys Žingsnis 2
Gerai suvyniokite mėsą į foliją. Pašaukite formą į įkaitintą 200 laipsnių Celsijaus orkaitę 50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos