Publikavimo data: 2024-09-17
Šildančios šviežių kopūstų sriubos
Sriubą galite gaminti ištisus metus: pavasarį ir vasarą - iš jaunų šviežių kopūstų, o rudenį ir žiemą - iš baltagūžių kopūstų. Tačiau jos visada būna skanios ir aromatingos, sušildančios šaltą žiemą ir gaivinančios žiemą bei vasarą. O pridėję šviežių žolelių, gausime ir vitaminų.
Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus.
Žingsnis 2
Į maltą mėsą įberkite truputį maltų juodųjų pipirų ir smulkinto svogūno.
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 4
Pomidorus supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 5
Morkas sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 6
Į verdantį vandenį sudėkite mažus maltos mėsos rutuliukus, kad susidarytų skaidrus sultinys.
Žingsnis 7
Smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite į įkaitintą ir aliejumi pateptą keptuvę, pakepinkite, kol paruduos.
Žingsnis 8
Į keptuvę su keptais svogūnais sudėkite morkas, pomidorus ir pomidorų pastą ir viską pakepinkite.
Žingsnis 9
Sudėkite bulves, tada kopūstus ir galiausiai keptuvėje iškeptą pasiflorą, lauro lapą, juodųjų pipirų žirnelius, šiek tiek druskos ir cukraus.
Kategorijos