Šildančios šviežių kopūstų sriubos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Šildančios šviežių kopūstų sriubos

Sriubą galite gaminti ištisus metus: pavasarį ir vasarą - iš jaunų šviežių kopūstų, o rudenį ir žiemą - iš baltagūžių kopūstų. Tačiau jos visada būna skanios ir aromatingos, sušildančios šaltą žiemą ir gaivinančios žiemą bei vasarą. O pridėję šviežių žolelių, gausime ir vitaminų.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
34 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šildančios šviežių kopūstų sriubos Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus.

Žingsnis 2

Šildančios šviežių kopūstų sriubos Žingsnis 2
Į maltą mėsą įberkite truputį maltų juodųjų pipirų ir smulkinto svogūno.

Žingsnis 3

Šildančios šviežių kopūstų sriubos Žingsnis 3
Bulves supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 4

Šildančios šviežių kopūstų sriubos Žingsnis 4
Pomidorus supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 5

Šildančios šviežių kopūstų sriubos Žingsnis 5
Morkas sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 6

Šildančios šviežių kopūstų sriubos Žingsnis 6
Į verdantį vandenį sudėkite mažus maltos mėsos rutuliukus, kad susidarytų skaidrus sultinys.

Žingsnis 7

Šildančios šviežių kopūstų sriubos Žingsnis 7
Smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite į įkaitintą ir aliejumi pateptą keptuvę, pakepinkite, kol paruduos.

Žingsnis 8

Šildančios šviežių kopūstų sriubos Žingsnis 8
Į keptuvę su keptais svogūnais sudėkite morkas, pomidorus ir pomidorų pastą ir viską pakepinkite.

Žingsnis 9

Šildančios šviežių kopūstų sriubos Žingsnis 9
Sudėkite bulves, tada kopūstus ir galiausiai keptuvėje iškeptą pasiflorą, lauro lapą, juodųjų pipirų žirnelius, šiek tiek druskos ir cukraus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos