Publikavimo data: 2025-08-20
Šildymas klasikinis rassolnik
"Rassolnik" yra vietinis rusiškas patiekalas. Sriuba, kurios receptas pagrįstas agurkų sūrymu ir marinuotais agurkais. Tačiau originalus tokio patiekalo pavadinimas buvo kalya. O rassolnik buvo vadinamas vištienos pyragas, į kurį pridėta sūrymo. Rassolnik gali būti ruošiamas mėsos, grybų, taip pat daržovių pagrindu. Šis patiekalas yra klasikinis mėsos ir ryžių gaminimo variantas.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite dideliais kubeliais. Ir išvirkite. Išvirus pašalinkite putas.
Žingsnis 2
Supjaustykite daržoves. Bulves supjaustykite kubeliais, svogūnus - smulkiais kubeliais, morkas - tarka. Praėjus 30 min. nuo mėsos virimo pradžios, į ją sudėkite pjaustytas bulves ir nuplautus ryžius. 10 min. virkite. Keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 3
Agurkus supjaustykite smulkiais kubeliais. Į puodą sudėkite svogūnus, morkas ir agurkus. Palikite virti dar 10 minučių.
Kategorijos