Šildymas klasikinis rassolnik pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Šildymas klasikinis rassolnik

"Rassolnik" yra vietinis rusiškas patiekalas. Sriuba, kurios receptas pagrįstas agurkų sūrymu ir marinuotais agurkais. Tačiau originalus tokio patiekalo pavadinimas buvo kalya. O rassolnik buvo vadinamas vištienos pyragas, į kurį pridėta sūrymo. Rassolnik gali būti ruošiamas mėsos, grybų, taip pat daržovių pagrindu. Šis patiekalas yra klasikinis mėsos ir ryžių gaminimo variantas.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.67/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Šildymas klasikinis rassolnik Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite dideliais kubeliais. Ir išvirkite. Išvirus pašalinkite putas.

Žingsnis 2

Šildymas klasikinis rassolnik Žingsnis 2
Supjaustykite daržoves. Bulves supjaustykite kubeliais, svogūnus - smulkiais kubeliais, morkas - tarka. Praėjus 30 min. nuo mėsos virimo pradžios, į ją sudėkite pjaustytas bulves ir nuplautus ryžius. 10 min. virkite. Keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas.

Žingsnis 3

Šildymas klasikinis rassolnik Žingsnis 3
Agurkus supjaustykite smulkiais kubeliais. Į puodą sudėkite svogūnus, morkas ir agurkus. Palikite virti dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos, rassolnik, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, sala, pietūs, morkų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, rassolnik su perlu, sriubos su perlu, sriubos su perlu, sriubos su marinuotais agurkais, sriubos su pomidorų pasta, rassolnik su marinuotais agurkais

Kategorijos