Šildymo šurpa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Šildymo šurpa

Šildanti ir soti daržovių sriuba. Jei mėgstate aštrią sriubą, palikite aitriąją papriką sultinyje, o jei norite švelnios ir šildančios sriubos, išimkite aitriąją papriką iš karto po virimo.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
65 min.
Kalorijos
107 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Nuplaukite ėriuką, jei reikia, atskirkite stambius kaulus. Įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ant storasienės keptuvės dugno ir kepkite mėsą, kol paruduos.

Žingsnis 2

Šildymo šurpa Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir pridėkite prie mėsos. Kepkite, kol įgaus auksinę spalvą. Tada sudėkite stambiais apskritimais supjaustytas morkas ir zirą. Dar šiek tiek pakepinkite. Tada supilkite verdantį vandenį, užvirinkite, nuimkite putas ir virkite 1 valandą ant silpnos ugnies. Sriuba turi šiek tiek užvirti.

Žingsnis 3

Šildymo šurpa Žingsnis 3
Nulupkite bulves, padalykite jas į 2-4 dalis. Galite dėti ir sveikas. Po valandos sultinio virimo sudėkite bulves į puodą. Po 10 minučių supilkite stambiai supjaustytą papriką ir pomidorą, pomidorų pastą. Pagal skonį įberkite druskos.

Žingsnis 4

Šildymo šurpa Žingsnis 4
Po 5-10 minučių sudėkite aštriąją papriką, lauro lapą, žirnelius, džiovintas žoleles. Dar po 5-10 minučių sudėkite sutrintą česnaką ir susmulkintas žoleles. Leiskite užvirti ir išimkite iš viryklės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos