Publikavimo data: 2024-03-24
Silkės kanapė
"Tikras rusiškas užkandis", - įsitikinę silkės mėgėjai. Tačiau iš tiesų ši žuvis labai išpopuliarėjo olandų dėka. Būtent ten XV amžiuje jie atskleidė jos potencialą, tiesiog pašalinę žiaunas. Tik dėl žiaunų silkė įgavo karstelėjusį nemalonų skonį. Todėl jei nusipirkote visą žuvį, atidžiai ją apžiūrėkite ir atsargiai pašalinkite žiaunas.
Žingsnis 1
Supjaustykite duoną riekelėmis. Nuo riekelių nupjaukite plutelę.
Žingsnis 2
Duoną aptepkite majonezu.
Žingsnis 3
Ant viršaus uždėkite silkę.
Žingsnis 4
Apibarstykite kanapes krapais ir pradurkite iešmeliu.
Kategorijos