Silkės kanapė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Silkės kanapė

"Tikras rusiškas užkandis", - įsitikinę silkės mėgėjai. Tačiau iš tiesų ši žuvis labai išpopuliarėjo olandų dėka. Būtent ten XV amžiuje jie atskleidė jos potencialą, tiesiog pašalinę žiaunas. Tik dėl žiaunų silkė įgavo karstelėjusį nemalonų skonį. Todėl jei nusipirkote visą žuvį, atidžiai ją apžiūrėkite ir atsargiai pašalinkite žiaunas.
Gaminimo laikas
5 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
312 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Silkės kanapė Žingsnis 1
Supjaustykite duoną riekelėmis. Nuo riekelių nupjaukite plutelę.

Žingsnis 2

Silkės kanapė Žingsnis 2
Duoną aptepkite majonezu.

Žingsnis 3

Silkės kanapė Žingsnis 3
Ant viršaus uždėkite silkę.

Žingsnis 4

Silkės kanapė Žingsnis 4
Apibarstykite kanapes krapais ir pradurkite iešmeliu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos