Silkės tartaletės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Silkės tartaletės

Yra daugybė būdų, kaip paruošti tartaletę su silke. Pavyzdžiui, labai skanus receptas, kuriam reikės lengvai sūdytos norvegiškos silkės, grietinės, varškės ir kiaušinių trynių. Paruoštas patiekalas bus švelnios konsistencijos dėl silkės ir varškės įdaro. Svarbiausia išsirinkti šviežią žuvį: jos oda turi būti be pažeidimų, ne drumsta ir neįdubusiomis akimis, plačia nugara. Tartaletės puikiai tinka kaip originalus šaltasis užkandis šventinei puotai.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Silkės tartaletės Žingsnis 1
Atskira silkės dalis. 1/5 silkės filė supjaustykite kubeliais. Šią dalį naudosite pačioje gaminimo pabaigoje.

Žingsnis 2

Silkės tartaletės Žingsnis 2
Paruoškite silkės ir varškės putėsius. Likusią silkės filė pertrinkite per mėsmalę su varške, kad gautumėte tirštos konsistencijos silkės ir varškės putėsius. Į putėsius įmaišykite grietinę ir kietai virtų kiaušinių trynius. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 3

Silkės tartaletės Žingsnis 3
Paruoškite pyragėlius. Į kiekvieną tartaletę įdėkite įdaro. Ant viršaus uždėkite kubeliais supjaustytą silkę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, užkandis, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, krevečių tartaletės, sūrio varškės tartaletės, tartaletės užkandžiai, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos