Publikavimo data: 2024-03-29
Silkės tartaletės
Yra daugybė būdų, kaip paruošti tartaletę su silke. Pavyzdžiui, labai skanus receptas, kuriam reikės lengvai sūdytos norvegiškos silkės, grietinės, varškės ir kiaušinių trynių. Paruoštas patiekalas bus švelnios konsistencijos dėl silkės ir varškės įdaro. Svarbiausia išsirinkti šviežią žuvį: jos oda turi būti be pažeidimų, ne drumsta ir neįdubusiomis akimis, plačia nugara. Tartaletės puikiai tinka kaip originalus šaltasis užkandis šventinei puotai.
Žingsnis 1
Atskira silkės dalis. 1/5 silkės filė supjaustykite kubeliais. Šią dalį naudosite pačioje gaminimo pabaigoje.
Žingsnis 2
Paruoškite silkės ir varškės putėsius. Likusią silkės filė pertrinkite per mėsmalę su varške, kad gautumėte tirštos konsistencijos silkės ir varškės putėsius. Į putėsius įmaišykite grietinę ir kietai virtų kiaušinių trynius. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite pyragėlius. Į kiekvieną tartaletę įdėkite įdaro. Ant viršaus uždėkite kubeliais supjaustytą silkę.
Kategorijos