Publikavimo data: 2025-08-20
Šilta funchoza su kiauliena ir grybais
Funchoza - tai korėjiečių, japonų, kinų ir kitų Azijos šalių virtuvių patiekalas, gaminamas iš stiklinių makaronų. Funchoza patiekiama ir šalta, ir karšta. Jame yra daug vitaminų ir mineralinių medžiagų. Funchoza tinka alergiškiems žmonėms, nes jame nėra glitimo ir baltymų. Virtas jis turi mažai kalorijų, todėl dažnai vartojamas dietose.
Žingsnis 1
Sudėkite funchozą į puodą ir užpilkite karštu vandeniu, palaikykite apie 8-12 minučių. Vadovaukitės ant pakuotės pateikta informacija.
Žingsnis 2
Kiaulieną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Giliame dubenyje marinuokite mėsą sojų padaže ir cukruje. Palikite 5-7 minutes. Marinuotą mėsą kepkite, kol paruduos.
Žingsnis 3
Svogūnus ir morkas supjaustykite šiaudeliais. Sudėkite prie mėsos. Kad pjaustydami svogūnus išvengtumėte ašarų, perpjaukite juos per pusę ir 15 minučių pamirkykite šaltame vandenyje.
Žingsnis 4
Supjaustykite grybus į lėkštes. Siųskite prie mėsos ir daržovių. Kepkite mėsą ir daržoves 5-7 minutes.
Žingsnis 5
Sudėkite į keptuvę su funchoza. Apšlakstykite sojų padažu. Įdėkite česnako ir sezamo sėklų. Pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite.
Kategorijos