Šilta funchoza su kiauliena ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Šilta funchoza su kiauliena ir grybais

Funchoza - tai korėjiečių, japonų, kinų ir kitų Azijos šalių virtuvių patiekalas, gaminamas iš stiklinių makaronų. Funchoza patiekiama ir šalta, ir karšta. Jame yra daug vitaminų ir mineralinių medžiagų. Funchoza tinka alergiškiems žmonėms, nes jame nėra glitimo ir baltymų. Virtas jis turi mažai kalorijų, todėl dažnai vartojamas dietose.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
176 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.67/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Šilta funchoza su kiauliena ir grybais Žingsnis 1
Sudėkite funchozą į puodą ir užpilkite karštu vandeniu, palaikykite apie 8-12 minučių. Vadovaukitės ant pakuotės pateikta informacija.

Žingsnis 2

Šilta funchoza su kiauliena ir grybais Žingsnis 2
Kiaulieną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Giliame dubenyje marinuokite mėsą sojų padaže ir cukruje. Palikite 5-7 minutes. Marinuotą mėsą kepkite, kol paruduos.

Žingsnis 3

Šilta funchoza su kiauliena ir grybais Žingsnis 3
Svogūnus ir morkas supjaustykite šiaudeliais. Sudėkite prie mėsos. Kad pjaustydami svogūnus išvengtumėte ašarų, perpjaukite juos per pusę ir 15 minučių pamirkykite šaltame vandenyje.

Žingsnis 4

Šilta funchoza su kiauliena ir grybais Žingsnis 4
Supjaustykite grybus į lėkštes. Siųskite prie mėsos ir daržovių. Kepkite mėsą ir daržoves 5-7 minutes.

Žingsnis 5

Šilta funchoza su kiauliena ir grybais Žingsnis 5
Sudėkite į keptuvę su funchoza. Apšlakstykite sojų padažu. Įdėkite česnako ir sezamo sėklų. Pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos