Šiltos salotos su keptais burokėliais ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-22

Šiltos salotos su keptais burokėliais ir sūriu

Salotas su keptais burokėliais ir sūriu geriausia patiekti šiltas, kad galėtumėte pajusti aštriai saldžiame padaže mirkytų daržovių skonį. Sėkmingiausiai dominuojančio produkto privalumus išryškins Adygea sūris. O prancūziškos garstyčios padės pagardinti salotas. Kedro riešutus recepte galima pakeisti graikiniais riešutais, tada patiekalas bus ekonomiškesnis.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šiltos salotos su keptais burokėliais ir sūriu Žingsnis 1
Apkepkite burokėlius. Burokėlių griežinėlius sumaišykite su balzaminiu actu, medumi, sojų padažu ir 2 valgomaisiais šaukštais aliejaus. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir kepkite orkaitėje, kol suminkštės (apie 20-30 min.). Tada šiek tiek atvėsinkite.

Žingsnis 2

Šiltos salotos su keptais burokėliais ir sūriu Žingsnis 2
Paruoškite likusias salotas. Sūrį supjaustykite 2 x 2 cm griežinėliais. Kepkite iki rudos spalvos keptuvėje su 1/2 valgomojo šaukšto aliejaus, šiek tiek atvėsinkite. Toje pačioje keptuvėje pakepinkite kedro riešutus. Padažui garstyčias sumaišykite su grietine ir likusiu aliejumi, išmaišykite.

Žingsnis 3

Šiltos salotos su keptais burokėliais ir sūriu Žingsnis 3
Formuokite patiekalą. Į salotinę sudėkite mėtas ir salotas, sudėkite burokėlius, sūrį ir riešutus. Supilkite padažą ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos