Publikavimo data: 2024-06-09
Širdinga ančių sriuba
Iš anties galima pagaminti daugybę patiekalų, tačiau anties sriuba visada būna soti ir labai skani. Daržovės sriubai suteikia kvapo, o dėl grietinės skonis būna kreminis. Svarbiausia, kad į sriubą nereikia dėti įvairių riebalų, svarbiausia joje yra sultinys, kurio pagrindą sudaro antis. Į šią sriubą galite įdėti bet kokių žolelių pagal savo skonį, todėl sriubos skonis bus dar sodresnis.
Žingsnis 1
Sudėkite anties mėsą į puodą, užpilkite vandeniu ir pagardinkite druska. Virkite apie valandą, nugriebkite putas.
Žingsnis 2
Po pusantros valandos virimo išimkite mėsą iš kaulų ir grąžinkite ją į sultinį, pridėdami svogūnus ir morkas. Dar po 15 minučių sudėkite bulves ir prieskonius. Virkite ant silpnos ugnies dar 15 minučių. Supilkite grietinę ir pomidorus, išmaišykite ir virkite ant silpnos ugnies 5 minutes.
Kategorijos