Širdinga ančių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Širdinga ančių sriuba

Iš anties galima pagaminti daugybę patiekalų, tačiau anties sriuba visada būna soti ir labai skani. Daržovės sriubai suteikia kvapo, o dėl grietinės skonis būna kreminis. Svarbiausia, kad į sriubą nereikia dėti įvairių riebalų, svarbiausia joje yra sultinys, kurio pagrindą sudaro antis. Į šią sriubą galite įdėti bet kokių žolelių pagal savo skonį, todėl sriubos skonis bus dar sodresnis.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.19/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Širdinga ančių sriuba Žingsnis 1
Sudėkite anties mėsą į puodą, užpilkite vandeniu ir pagardinkite druska. Virkite apie valandą, nugriebkite putas.

Žingsnis 2

Širdinga ančių sriuba Žingsnis 2
Po pusantros valandos virimo išimkite mėsą iš kaulų ir grąžinkite ją į sultinį, pridėdami svogūnus ir morkas. Dar po 15 minučių sudėkite bulves ir prieskonius. Virkite ant silpnos ugnies dar 15 minučių. Supilkite grietinę ir pomidorus, išmaišykite ir virkite ant silpnos ugnies 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos