Širdinga ančių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Širdinga ančių sriuba

Iš anties galima pagaminti daugybę patiekalų, tačiau anties sriuba visada būna soti ir labai skani. Daržovės sriubai suteikia kvapo, o dėl grietinės skonis būna kreminis. Svarbiausia, kad į sriubą nereikia dėti įvairių riebalų, svarbiausia joje yra sultinys, kurio pagrindą sudaro antis. Į šią sriubą galite įdėti bet kokių žolelių pagal savo skonį, todėl sriubos skonis bus dar sodresnis.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.19/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Širdinga ančių sriuba Žingsnis 1
Sudėkite anties mėsą į puodą, užpilkite vandeniu ir pagardinkite druska. Virkite apie valandą, nugriebkite putas.

Žingsnis 2

Širdinga ančių sriuba Žingsnis 2
Po pusantros valandos virimo išimkite mėsą iš kaulų ir grąžinkite ją į sultinį, pridėdami svogūnus ir morkas. Dar po 15 minučių sudėkite bulves ir prieskonius. Virkite ant silpnos ugnies dar 15 minučių. Supilkite grietinę ir pomidorus, išmaišykite ir virkite ant silpnos ugnies 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su kiauliena, sriubos, sultiniai, antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, šurpa, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, sriubos su pomidorais, šurpa su kiauliena, sriubos su kiaulienos šonkauliais, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su kiauliena

Kategorijos