Publikavimo data: 2024-10-21
Širdinga dešra su veršiena multivarke
Soljanka, kaip vietinis rusų patiekalas, namų virtuvėse ruošiamas jau šimtmečius. Dėl pikantiško skonio, nepaisant jo paprastumo ir valstietiškų šaknų, restoranus paskatino įtraukti jį į savo įstaigų valgiaraščius. Kilęs arba iš žodžio "druska", arba iš žodžio "selyanka", paprastų žmonių patiekalas per dešimtmečius transformavosi ir mus pasiekė dabartiniu pavidalu. Tačiau jis išsaugojo savo unikalumą: į jį galima dėti arba atimti viską, ko tik siela geidžia. Svarbiausia, kad jis būtų virtas ir tirštas. Multicooker keptuvėje soliakas gaunasi kaip iš orkaitės.
Žingsnis 1
Sudėkite veršieną į multicookerį visą arba supjaustytą gabalėliais. Supilkite 2 litrus vandens ir virkite "troškinimo" režimu. Po to išimkite mėsą iš dubens, atvėsinkite ir supjaustykite gabalėliais.
Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas ir supjaustykite svogūną kubeliais. Rūkytą mėsą ir agurkus supjaustykite griežinėliais arba kubeliais. Ištuštinkite dubenį su sultiniu, jį išplaukite. Į "kepimo" režimą įkelkite kepimui skirtus svogūnus ir morkas.
Žingsnis 3
Prie auksinių svogūnų ir morkų sudėkite agurkus ir alyvuoges. Po 5 minučių įdėkite šaukštą pomidorų, rūkytos mėsos. Kepkite dar kelias minutes.
Žingsnis 4
Į dubenį supilkite sultinį, sudėkite veršieną. Pagal skonį pasūdykite, įberkite prieskonių ir kepkite "kepimo" režimu dar 25 minutes. Tada leiskite sriubai prisitraukti.
Kategorijos