Publikavimo data: 2024-05-19
Širdinga ėriena su bulvėmis
Aviena su bulvėmis yra maloni įvairovė ir taip nuobodžiame meniu. Ji nėra greitai paruošiama, tačiau ši gaminimo technologija leidžia išsaugoti maloniausią gatavo patiekalo skonį ir aromatą. Patiekti avieną su bulvėmis reikia dar karštą, atvėsinta aviena netenka subtilaus skonio. Jei norite kaip nors papildyti patiekalą, galite naudoti vyšninius pomidorus, marinuotus agurkus arba saldžiąsias paprikas.
Žingsnis 1
Įkaitinkite wok keptuvę ir maišydami kepkite bulves. Bulvės turi būti auksinės spalvos, bet ne visiškai iškepusios. Bulves supilkite į atskirą indą. Tada maišydami kepkite mėsą, kol ji paruduos.
Žingsnis 2
Kepdami mėsą, sudėkite bulves, tada prieskonius ir lauro lapą. Įpilkite ne daugiau kaip 1 puodelį šalto vandens, sumažinkite ugnį ir uždenkite dangčiu. Aviena su bulvėmis turėtų troškintis ne mažiau kaip 40 minučių. Į atskirą indą supilkite actą, sudėkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, palikite 20-30 minučių, kad svogūnai pasimarinuotų.
Kategorijos