Širdinga ėriena su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Širdinga ėriena su bulvėmis

Aviena su bulvėmis yra maloni įvairovė ir taip nuobodžiame meniu. Ji nėra greitai paruošiama, tačiau ši gaminimo technologija leidžia išsaugoti maloniausią gatavo patiekalo skonį ir aromatą. Patiekti avieną su bulvėmis reikia dar karštą, atvėsinta aviena netenka subtilaus skonio. Jei norite kaip nors papildyti patiekalą, galite naudoti vyšninius pomidorus, marinuotus agurkus arba saldžiąsias paprikas.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Širdinga ėriena su bulvėmis Žingsnis 1
Įkaitinkite wok keptuvę ir maišydami kepkite bulves. Bulvės turi būti auksinės spalvos, bet ne visiškai iškepusios. Bulves supilkite į atskirą indą. Tada maišydami kepkite mėsą, kol ji paruduos.

Žingsnis 2

Širdinga ėriena su bulvėmis Žingsnis 2
Kepdami mėsą, sudėkite bulves, tada prieskonius ir lauro lapą. Įpilkite ne daugiau kaip 1 puodelį šalto vandens, sumažinkite ugnį ir uždenkite dangčiu. Aviena su bulvėmis turėtų troškintis ne mažiau kaip 40 minučių. Į atskirą indą supilkite actą, sudėkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, palikite 20-30 minučių, kad svogūnai pasimarinuotų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos