Širdinga jautienos sriuba "kharcho pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Širdinga jautienos sriuba "kharcho

Ryškus gruzinų virtuvės atstovas - charčo sriuba. Šią aštrią, sultingą, skanią ir aromatingą sriubą pamėgo ir slavai, kurie mielai ją įtraukia į savo racioną. Slyvų padažas tkemali, žolelės khmeli - suneli, česnakai, aitriosios paprikos daro sriubą tokią apetitišką ir viliojančią. Visi šie prieskoniai, be kita ko, turi tikrų gydomųjų savybių. Charcho paruošimas yra stebėtinai paprastas.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
54 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Širdinga jautienos sriuba "kharcho Žingsnis 1
Mėsą užpilkite šaltu vandeniu ir užvirinkite. Užvirus vandenį nupilkite, supilkite naują vandenį, sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir virkite, kol mėsa bus paruošta, nugriebkite putas. Svogūną supjaustykite ketvirčiais žiedų, česnaką - mažais kubeliais, morką sutarkuokite stambia tarka. Kepkite svogūnus augaliniame aliejuje, kol taps skaidrūs, tada sudėkite morkas ir kepkite, kol pusiau iškeps.

Žingsnis 2

Širdinga jautienos sriuba "kharcho Žingsnis 2
Į keptuvę supilkite tarkuotus pomidorus (arba pomidorų pastą, atskiestą vandeniu) ir išmaišykite. Į keptuvę supilkite tkemali padažą, česnaką, hopli-suneli ir aitriąją papriką be sėklų, supjaustytą plonomis juostelėmis. Išmaišykite, pavirkite 5 minutes ir išjunkite ugnį.

Žingsnis 3

Širdinga jautienos sriuba "kharcho Žingsnis 3
Išimkite mėsą iš sultinio, supjaustykite ją gabalėliais ir sudėkite atgal į sultinį. Į sultinį suberkite ryžius. Užvirus sultiniui, į puodą suberkite keptas daržoves su prieskoniais ir druska. Virkite, kol ryžiai išvirs (20 minučių). Sumažinkite ugnį, sudėkite susmulkintas žoleles ir lauro lapą. Užvirinkite, uždenkite ir nukelkite nuo ugnies. Leiskite sriubai pastovėti 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos