Publikavimo data: 2025-08-16
Širdinga kiauliena su bulvėmis ir daržovėmis daugiafunkcinėje keptuvėje
Kiauliena su bulvėmis, žiediniais kopūstais, pomidorais, morkomis, saldžiosiomis paprikomis, ruošiama daugiafunkcinėje arba greitpuodyje, arba keptuvėje su dangčiu, leidžia patiekti patiekalą, kuris yra labai turtingas skonių ir aromatų. Jie išsaugomi naudojant į rusišką krosnį panašią techniką, kai produktai troškinami, praturtinant juos vienas kito skoniais. Antrasis patiekalo "akcentas" - mažai aktyvaus laiko sąnaudų virtuvėje.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite gabalėliais, pabarstykite druska ir pipirais. Žiedinį kopūstą supjaustykite žiedynais, pomidorus, svogūnus, bulves ir morkas supjaustykite kubeliais. Česnaką smulkiai sukapokite arba sutarkuokite smulkia tarka ir sudėkite į daržoves.
Žingsnis 2
Daržoves ir mėsą užpilkite augaliniu aliejumi, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir sumaišykite su mėsa. Sudėkite jas į daugiafunkcinę, greitpuodę arba keptuvę su dangčiu. Supilkite 0,5 l vandens ir troškinkite 1 valandą.
Kategorijos