Publikavimo data: 2024-06-08
Širdinga kiauliena su kopūstais
Kiauliena ir kopūstai - puikus mėsos ir daržovių derinys. Patiekalas paprastas, be įmantrybių, bet labai skanus ir sotus. Puikiai tinka vakarienei po sunkios darbo dienos. Sočiai ir skaniai pamaitinsite savo šeimą ir netikėtus svečius.
Žingsnis 1
Katile įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite mėsą 15 minučių. Svogūną supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite ir sudėkite į mėsą. Pagardinkite druska ir pipirais, įpilkite 70 ml vandens ir troškinkite 7 minutes. Įdėkite lauro lapą.
Žingsnis 2
Susmulkinkite kopūstus, sudėkite į mėsą ir daržoves, išmaišykite ir 15 minučių troškinkite uždengę dangčiu. Nuluptus pomidorus supjaustykite kubeliais ir suberkite į katilą. Troškinkite po dangčiu 15 minučių.
Kategorijos