Širdinga kiauliena su kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Širdinga kiauliena su kopūstais

Kiauliena ir kopūstai - puikus mėsos ir daržovių derinys. Patiekalas paprastas, be įmantrybių, bet labai skanus ir sotus. Puikiai tinka vakarienei po sunkios darbo dienos. Sočiai ir skaniai pamaitinsite savo šeimą ir netikėtus svečius.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Širdinga kiauliena su kopūstais Žingsnis 1
Katile įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite mėsą 15 minučių. Svogūną supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite ir sudėkite į mėsą. Pagardinkite druska ir pipirais, įpilkite 70 ml vandens ir troškinkite 7 minutes. Įdėkite lauro lapą.

Žingsnis 2

Širdinga kiauliena su kopūstais Žingsnis 2
Susmulkinkite kopūstus, sudėkite į mėsą ir daržoves, išmaišykite ir 15 minučių troškinkite uždengę dangčiu. Nuluptus pomidorus supjaustykite kubeliais ir suberkite į katilą. Troškinkite po dangčiu 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos