Širdinga mėsa su kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Širdinga mėsa su kopūstais

Mėsa nuo seniausių laikų yra pagrindinė žmonių mitybos dalis, joje yra daug vertingų vitaminų ir mikroelementų, būtinų baltymų ir geležies, kurios mėsoje yra daugiausia. Mėsą galima gaminti įvairiais būdais: troškinti, kepti, virti, kepti ir rūkyti. Iš mėsos taip pat galima gaminti kulinarinius šedevrus, tik reikia skirti šiek tiek daugiau laiko gaminimui.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
128 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.28/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Širdinga mėsa su kopūstais Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje pakepinkite svogūną, tada sudėkite morkas ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite mėsą ir troškinkite, kol išvirs, apie 20-25 minutes.

Žingsnis 2

Širdinga mėsa su kopūstais Žingsnis 2
Jei reikia, įpilkite 1 puodelį vandens, uždenkite dangčiu. Kai mėsa išvirs, sudėkite kopūstus, bulves, druską, pipirus ir žoleles pagal skonį. Išmaišykite, įpilkite 1 puodelį vandens ir troškinkite dar 20 minučių. Likus 5 minutėms iki bulvių virimo pabaigos įpilkite pomidorų pastos ir česnako. Nuimkite nuo ugnies, uždenkite ir palikite 5 minutes pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos