Publikavimo data: 2024-06-09
Širdinga mėsa su kopūstais
Mėsa nuo seniausių laikų yra pagrindinė žmonių mitybos dalis, joje yra daug vertingų vitaminų ir mikroelementų, būtinų baltymų ir geležies, kurios mėsoje yra daugiausia. Mėsą galima gaminti įvairiais būdais: troškinti, kepti, virti, kepti ir rūkyti. Iš mėsos taip pat galima gaminti kulinarinius šedevrus, tik reikia skirti šiek tiek daugiau laiko gaminimui.
Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje pakepinkite svogūną, tada sudėkite morkas ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite mėsą ir troškinkite, kol išvirs, apie 20-25 minutes.
Žingsnis 2
Jei reikia, įpilkite 1 puodelį vandens, uždenkite dangčiu. Kai mėsa išvirs, sudėkite kopūstus, bulves, druską, pipirus ir žoleles pagal skonį. Išmaišykite, įpilkite 1 puodelį vandens ir troškinkite dar 20 minučių. Likus 5 minutėms iki bulvių virimo pabaigos įpilkite pomidorų pastos ir česnako. Nuimkite nuo ugnies, uždenkite ir palikite 5 minutes pastovėti.
Kategorijos