Širdinga mėsa terijakio padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Širdinga mėsa terijakio padaže

Mėsą supjaustykite 1 cm storio, 3-4 cm ilgio griežinėliais. Įkaitintoje keptuvėje kepkite mėsą, maišydami kepkite 5-7 minutes, kol ji taps auksinė.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
217 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Širdinga mėsa terijakio padaže Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite 1 cm storio, 3-4 cm ilgio griežinėliais. Įkaitintoje keptuvėje kepkite mėsą, maišydami kepkite 5-7 minutes, kol ji taps auksinė.

Žingsnis 2

Širdinga mėsa terijakio padaže Žingsnis 2
Prie mėsos pridėkite mažais kvadratėliais ar griežinėliais supjaustytų paprikų.

Žingsnis 3

Širdinga mėsa terijakio padaže Žingsnis 3
Supilkite terijakio padažą, išmaišykite ir 15-20 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 4

Ryžius virkite, kol suminkštės, pagal standartinį receptą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos