Publikavimo data: 2024-09-14
Širdinga mėsa terijakio padaže
Mėsą supjaustykite 1 cm storio, 3-4 cm ilgio griežinėliais. Įkaitintoje keptuvėje kepkite mėsą, maišydami kepkite 5-7 minutes, kol ji taps auksinė.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite 1 cm storio, 3-4 cm ilgio griežinėliais. Įkaitintoje keptuvėje kepkite mėsą, maišydami kepkite 5-7 minutes, kol ji taps auksinė.
Žingsnis 2
Prie mėsos pridėkite mažais kvadratėliais ar griežinėliais supjaustytų paprikų.
Žingsnis 3
Supilkite terijakio padažą, išmaišykite ir 15-20 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Ryžius virkite, kol suminkštės, pagal standartinį receptą.
Kategorijos