Širdinga sriuba su jautienos troškiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Širdinga sriuba su jautienos troškiniu

Sriuba yra universalus patiekalas, nes sriubos būna įvairių skonių: sūrios, aštrios, karštos, šaltos, rūgščios, saldžios ir net alkoholinės, yra daugybė variantų. Tačiau kartais sriuba yra tiesiog greičiausia išeitis, kai norisi suvalgyti ką nors karšto. Tokiais atvejais į pagalbą ateina soti sriuba su jautienos troškiniu.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Širdinga sriuba su jautienos troškiniu Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pomidorą. Stambiai sutarkuokite morkas ir supjaustykite bulves kubeliais. Trijų litrų talpos puode užvirinkite vandenį, suberkite druską, prieskonius ir bulves ir šiek tiek pavirkite.

Žingsnis 2

Širdinga sriuba su jautienos troškiniu Žingsnis 2
Morką, pomidorą ir svogūną kepkite truputį aliejaus apie 3 minutes. Tada sudėkite visas daržoves į puodą kartu su bulvėmis, išmaišykite ir virkite kartu kelias minutes.

Žingsnis 3

Širdinga sriuba su jautienos troškiniu Žingsnis 3
Kai bulvės bus beveik paruoštos, į sriubos puodą suberkite ne per dideliais gabalėliais supjaustytą troškinį ir viską kartu virkite apie 1-2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su jautiena, sriubos, įspūdingas receptas, pietūs, žalumynų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, sriubos su čiobreliais

Kategorijos