Publikavimo data: 2024-06-09
Širdinga sriuba su jautienos troškiniu
Sriuba yra universalus patiekalas, nes sriubos būna įvairių skonių: sūrios, aštrios, karštos, šaltos, rūgščios, saldžios ir net alkoholinės, yra daugybė variantų. Tačiau kartais sriuba yra tiesiog greičiausia išeitis, kai norisi suvalgyti ką nors karšto. Tokiais atvejais į pagalbą ateina soti sriuba su jautienos troškiniu.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pomidorą. Stambiai sutarkuokite morkas ir supjaustykite bulves kubeliais. Trijų litrų talpos puode užvirinkite vandenį, suberkite druską, prieskonius ir bulves ir šiek tiek pavirkite.
Žingsnis 2
Morką, pomidorą ir svogūną kepkite truputį aliejaus apie 3 minutes. Tada sudėkite visas daržoves į puodą kartu su bulvėmis, išmaišykite ir virkite kartu kelias minutes.
Žingsnis 3
Kai bulvės bus beveik paruoštos, į sriubos puodą suberkite ne per dideliais gabalėliais supjaustytą troškinį ir viską kartu virkite apie 1-2 minutes.
Kategorijos