Širdinga sriuba su jautienos troškiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Širdinga sriuba su jautienos troškiniu

Sriuba yra universalus patiekalas, nes sriubos būna įvairių skonių: sūrios, aštrios, karštos, šaltos, rūgščios, saldžios ir net alkoholinės, yra daugybė variantų. Tačiau kartais sriuba yra tiesiog greičiausia išeitis, kai norisi suvalgyti ką nors karšto. Tokiais atvejais į pagalbą ateina soti sriuba su jautienos troškiniu.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Širdinga sriuba su jautienos troškiniu Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pomidorą. Stambiai sutarkuokite morkas ir supjaustykite bulves kubeliais. Trijų litrų talpos puode užvirinkite vandenį, suberkite druską, prieskonius ir bulves ir šiek tiek pavirkite.

Žingsnis 2

Širdinga sriuba su jautienos troškiniu Žingsnis 2
Morką, pomidorą ir svogūną kepkite truputį aliejaus apie 3 minutes. Tada sudėkite visas daržoves į puodą kartu su bulvėmis, išmaišykite ir virkite kartu kelias minutes.

Žingsnis 3

Širdinga sriuba su jautienos troškiniu Žingsnis 3
Kai bulvės bus beveik paruoštos, į sriubos puodą suberkite ne per dideliais gabalėliais supjaustytą troškinį ir viską kartu virkite apie 1-2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos