Publikavimo data: 2024-06-09
Širdinga sriuba su konservuotais žirneliais
Sriuba su konservuotais žirneliais yra labai skanus pirmasis patiekalas, kuris paįvairins įprastą mitybą. Tokia sriuba būna gana soti ir soti, o jos paruošimas neužima daug laiko. Troškinį sriubai galima naudoti savo nuožiūra, kas labiau pažįstama, bet kuriuo atveju sriuba bus ne mažiau skani. O su žolelėmis sriubai galite eksperimentuoti, pasiekdami ryškesnį skonį ir aromatą.
Žingsnis 1
Supilkite vandenį į puodą ir pastatykite ant ugnies. Nulupkite bulves, supjaustykite jas vidutinio dydžio kubeliais ir suberkite į puodą su verdančiu vandeniu. Virkite 15 minučių.
Žingsnis 2
Nulupkite morkas ir svogūnus. Morkas sutarkuokite, o svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, sudėkite svogūnus ir morkas ir kepkite 5-7 minutes, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Sudėkite kepsnį į puodą su bulvėmis. Tada supilkite troškinį ir virkite 5-7 minutes. Tada sudėkite kubeliais supjaustytus kiaušinius, konservuotus žirnelius, pagal skonį druskos ir pipirų ir virkite dar 2-3 minutes.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite žoleles, suberkite į puodą ir išjunkite ugnį. Leiskite sriubai pastovėti 5-10 minučių.
Kategorijos