Širdinga sriuba su konservuotais žirneliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Širdinga sriuba su konservuotais žirneliais

Sriuba su konservuotais žirneliais yra labai skanus pirmasis patiekalas, kuris paįvairins įprastą mitybą. Tokia sriuba būna gana soti ir soti, o jos paruošimas neužima daug laiko. Troškinį sriubai galima naudoti savo nuožiūra, kas labiau pažįstama, bet kuriuo atveju sriuba bus ne mažiau skani. O su žolelėmis sriubai galite eksperimentuoti, pasiekdami ryškesnį skonį ir aromatą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
49 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Širdinga sriuba su konservuotais žirneliais Žingsnis 1
Supilkite vandenį į puodą ir pastatykite ant ugnies. Nulupkite bulves, supjaustykite jas vidutinio dydžio kubeliais ir suberkite į puodą su verdančiu vandeniu. Virkite 15 minučių.

Žingsnis 2

Širdinga sriuba su konservuotais žirneliais Žingsnis 2
Nulupkite morkas ir svogūnus. Morkas sutarkuokite, o svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, sudėkite svogūnus ir morkas ir kepkite 5-7 minutes, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Širdinga sriuba su konservuotais žirneliais Žingsnis 3
Sudėkite kepsnį į puodą su bulvėmis. Tada supilkite troškinį ir virkite 5-7 minutes. Tada sudėkite kubeliais supjaustytus kiaušinius, konservuotus žirnelius, pagal skonį druskos ir pipirų ir virkite dar 2-3 minutes.

Žingsnis 4

Širdinga sriuba su konservuotais žirneliais Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite žoleles, suberkite į puodą ir išjunkite ugnį. Leiskite sriubai pastovėti 5-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos