Publikavimo data: 2024-10-14
Širdinga šurpa ant kiaulienos šonkaulių orkaitėje
Šurpa - tai sotus patiekalas iš mėsos ir daržovių, dažniausiai iš ėrienos. Šiame recepte naudojami kiaulienos šonkauliukai, todėl šurpa yra tikrai sultingas ir sotus patiekalas. Aromatiniai prieskoniai hopli-suneli, kuriuos sudaro smulkiai sumalti prieskoniai, suteikia nuostabų aromatą ir sodrų skonį.
Žingsnis 1
Į kiekvieną puodą sluoksniais sudėkite paruoštas daržoves: bulves, svogūnus, morkas, saldžiąsias paprikas. Kiekvieną sluoksnį pasūdykite pagal skonį. Ant daržovių sudėkite šonkauliukus. Įpilkite sojų padažo, pomidorų pastos ir prieskonių.
Žingsnis 2
Puodus su turiniu pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite patiekalą 40 minučių 220 °C temperatūroje. Paruoštą šurpą patiekite karštą.
Kategorijos