Širdinga šurpa ant kiaulienos šonkaulių orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Širdinga šurpa ant kiaulienos šonkaulių orkaitėje

Šurpa - tai sotus patiekalas iš mėsos ir daržovių, dažniausiai iš ėrienos. Šiame recepte naudojami kiaulienos šonkauliukai, todėl šurpa yra tikrai sultingas ir sotus patiekalas. Aromatiniai prieskoniai hopli-suneli, kuriuos sudaro smulkiai sumalti prieskoniai, suteikia nuostabų aromatą ir sodrų skonį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.64/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Širdinga šurpa ant kiaulienos šonkaulių orkaitėje Žingsnis 1
Į kiekvieną puodą sluoksniais sudėkite paruoštas daržoves: bulves, svogūnus, morkas, saldžiąsias paprikas. Kiekvieną sluoksnį pasūdykite pagal skonį. Ant daržovių sudėkite šonkauliukus. Įpilkite sojų padažo, pomidorų pastos ir prieskonių.

Žingsnis 2

Širdinga šurpa ant kiaulienos šonkaulių orkaitėje Žingsnis 2
Puodus su turiniu pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite patiekalą 40 minučių 220 °C temperatūroje. Paruoštą šurpą patiekite karštą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos