Širdinga šurpa ant kiaulienos šonkaulių orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Širdinga šurpa ant kiaulienos šonkaulių orkaitėje

Šurpa - tai sotus patiekalas iš mėsos ir daržovių, dažniausiai iš ėrienos. Šiame recepte naudojami kiaulienos šonkauliukai, todėl šurpa yra tikrai sultingas ir sotus patiekalas. Aromatiniai prieskoniai hopli-suneli, kuriuos sudaro smulkiai sumalti prieskoniai, suteikia nuostabų aromatą ir sodrų skonį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.64/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Širdinga šurpa ant kiaulienos šonkaulių orkaitėje Žingsnis 1
Į kiekvieną puodą sluoksniais sudėkite paruoštas daržoves: bulves, svogūnus, morkas, saldžiąsias paprikas. Kiekvieną sluoksnį pasūdykite pagal skonį. Ant daržovių sudėkite šonkauliukus. Įpilkite sojų padažo, pomidorų pastos ir prieskonių.

Žingsnis 2

Širdinga šurpa ant kiaulienos šonkaulių orkaitėje Žingsnis 2
Puodus su turiniu pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite patiekalą 40 minučių 220 °C temperatūroje. Paruoštą šurpą patiekite karštą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su vištiena, sriubos, sultiniai, antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, šurpa, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, sriubos su pomidorais, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos