Širdinga žirnių sriuba su rūkyta vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Širdinga žirnių sriuba su rūkyta vištiena

Prieš bulvių atsiradimą žirniai buvo pagrindinis maistas, pakeitęs mėsą. Žirnius organizmas virškina lengviau ir greičiau. Žirnių sriuba yra soti ir aromatinga, ypač jei į ją įdedate gabalėlį rūkytos mėsos.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
73 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Širdinga žirnių sriuba su rūkyta vištiena Žingsnis 1
Išvirkite žirnius, kol sutrinsite, likus 15 minučių iki jų virimo pabaigos į sriubą sudėkite bulves ir susmulkintą rūkytą mėsą.

Žingsnis 2

Širdinga žirnių sriuba su rūkyta vištiena Žingsnis 2
Keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas, o kai bulvės bus paruoštos, sudėkite į sriubą. Pagardinkite druska ir pipirais ir išjunkite kaitlentę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos