Širdinga žirnių sriuba su rūkyta vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Širdinga žirnių sriuba su rūkyta vištiena

Prieš bulvių atsiradimą žirniai buvo pagrindinis maistas, pakeitęs mėsą. Žirnius organizmas virškina lengviau ir greičiau. Žirnių sriuba yra soti ir aromatinga, ypač jei į ją įdedate gabalėlį rūkytos mėsos.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
73 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Širdinga žirnių sriuba su rūkyta vištiena Žingsnis 1
Išvirkite žirnius, kol sutrinsite, likus 15 minučių iki jų virimo pabaigos į sriubą sudėkite bulves ir susmulkintą rūkytą mėsą.

Žingsnis 2

Širdinga žirnių sriuba su rūkyta vištiena Žingsnis 2
Keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas, o kai bulvės bus paruoštos, sudėkite į sriubą. Pagardinkite druska ir pipirais ir išjunkite kaitlentę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, grūdų ir ankštinių sriubos, sriubos, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, receptų knyga, bulguro sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos