Publikavimo data: 2024-05-25
Širdinga žirnių sriuba su rūkytu kumpiu
Skani, kvapni, soti sriuba pažadins apetitą net ir sotiems svečiams. Yra daug šios sriubos receptų, ir kiekviena šeimininkė ją ruošia vis kitaip. Šiame recepte pupelių sriuba papildyta rūkytu kumpiu. Jie patiekalui suteikia ypatingo skonio ir kvapo.
Žingsnis 1
Kumpį išvirkite pasūdytame vandenyje, išimkite ir atvėsinkite. Į sultinį sudėkite supjaustytas bulves ir pusę morkų. Smulkiai supjaustykite svogūną ir likusias morkas ir apkepkite augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Daržoves 20 minučių virkite sultinyje, kol jos pusiau išvirs, tada sudėkite žirnių tyrę ir pakepintus svogūnus. Pagardinkite druska. Atvėsusį kumpį atskirkite nuo kaulo, supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į sriubą. Užvirinkite.
Kategorijos