Publikavimo data: 2025-08-16
Skani ant grotelių kepta kiaulienos nugarinė pikantiškame padaže
Naudodami marinatą su sojų padažu, Dižono garstyčiomis, citrinų sultimis, česnakais ir kitais prieskoniais išgausite puikų mėsos skonį ir aromatą. Kepimas ant grilio keptuvės taip pat suteikia mėsai ypatingo pikantiškumo. Tokia mėsa ypač naudinga, jei valgysite ją su daržovėmis, kurios padeda virškinti mėsą ir praturtina ją mineralinėmis medžiagomis bei skaidulomis. Virtuvėje sugaištama tik 20 minučių, todėl šis patiekalas nesukels daug rūpesčių.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsos marinatą. Sumaišykite Dižono garstyčias, alyvuogių aliejų, trintą česnaką, sojų padažą, citrinos sultis, druską ir pipirus.
Žingsnis 2
Į gautą padažą panardinkite mėsą iš visų pusių. Palikite marinuotis 4-5 valandas.
Žingsnis 3
Išimkite nugarinę iš marinato ir leiskite jai nusausėti. Tada apkepkite ją iš visų pusių keptuvėje su sviestu ant silpnos ugnies.
Kategorijos