Skani ant grotelių kepta kiaulienos nugarinė pikantiškame padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Skani ant grotelių kepta kiaulienos nugarinė pikantiškame padaže

Naudodami marinatą su sojų padažu, Dižono garstyčiomis, citrinų sultimis, česnakais ir kitais prieskoniais išgausite puikų mėsos skonį ir aromatą. Kepimas ant grilio keptuvės taip pat suteikia mėsai ypatingo pikantiškumo. Tokia mėsa ypač naudinga, jei valgysite ją su daržovėmis, kurios padeda virškinti mėsą ir praturtina ją mineralinėmis medžiagomis bei skaidulomis. Virtuvėje sugaištama tik 20 minučių, todėl šis patiekalas nesukels daug rūpesčių.
Gaminimo laikas
360 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
175 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Skani ant grotelių kepta kiaulienos nugarinė pikantiškame padaže Žingsnis 1
Paruoškite mėsos marinatą. Sumaišykite Dižono garstyčias, alyvuogių aliejų, trintą česnaką, sojų padažą, citrinos sultis, druską ir pipirus.

Žingsnis 2

Skani ant grotelių kepta kiaulienos nugarinė pikantiškame padaže Žingsnis 2
Į gautą padažą panardinkite mėsą iš visų pusių. Palikite marinuotis 4-5 valandas.

Žingsnis 3

Skani ant grotelių kepta kiaulienos nugarinė pikantiškame padaže Žingsnis 3
Išimkite nugarinę iš marinato ir leiskite jai nusausėti. Tada apkepkite ją iš visų pusių keptuvėje su sviestu ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos