Skani bulguro sriuba su mėsos sultiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Skani bulguro sriuba su mėsos sultiniu

Norėdami pasigaminti skanų ir sveiką sultinį, rinkitės mėsą be kaulų. Geriau rinktis liesą mėsą, pavyzdžiui, veršieną arba vištieną. Kad sultinys būtų skaidrus, neleiskite stipriai užvirti. Retkarčiais nuo sultinio paviršiaus surinkite putas ir riebalus. Skirtingai nuo kitų grūdinių kultūrų, bulguro nereikia iš anksto nuplauti, o po virimo jo nereikia nuplauti. Jame yra daug naudingų medžiagų, jis valo žarnyną, normalizuoja virškinimą ir atkuria žarnyno mikroflorą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
65 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Skani bulguro sriuba su mėsos sultiniu Žingsnis 1
Paruoškite sriubai skirtą mišrainę. Į multicookerio dubenį įpilkite augalinio aliejaus. Nustatykite režimą "Kepti" ir sudėkite morkas bei svogūnus. Kepkite 3-5 minutes, retkarčiais pamaišydami. Sudėkite pjaustytas bulves ir kepkite dar 4-5 minutes.

Žingsnis 2

Skani bulguro sriuba su mėsos sultiniu Žingsnis 2
Išvirkite bulguro sriubą. Į daržoves įpilkite mėsos sultinio. Supilkite kruopas, įdėkite lauro lapą ir druską. Paskaninkite juodaisiais ir aštriaisiais pipirais. Uždarykite multicookerio dangtį ir įjunkite režimą "Sriuba" arba "Virti". Laikas automatiškai nustatomas 12 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su kiauliena, sriubos, sultiniai, antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, šurpa, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, sriubos su pomidorais, šurpa su kiauliena, sriubos su kiaulienos šonkauliais, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su kiauliena

Kategorijos