Publikavimo data: 2025-08-16
Skani bulguro sriuba su mėsos sultiniu
Norėdami pasigaminti skanų ir sveiką sultinį, rinkitės mėsą be kaulų. Geriau rinktis liesą mėsą, pavyzdžiui, veršieną arba vištieną. Kad sultinys būtų skaidrus, neleiskite stipriai užvirti. Retkarčiais nuo sultinio paviršiaus surinkite putas ir riebalus. Skirtingai nuo kitų grūdinių kultūrų, bulguro nereikia iš anksto nuplauti, o po virimo jo nereikia nuplauti. Jame yra daug naudingų medžiagų, jis valo žarnyną, normalizuoja virškinimą ir atkuria žarnyno mikroflorą.
Žingsnis 1
Paruoškite sriubai skirtą mišrainę. Į multicookerio dubenį įpilkite augalinio aliejaus. Nustatykite režimą "Kepti" ir sudėkite morkas bei svogūnus. Kepkite 3-5 minutes, retkarčiais pamaišydami. Sudėkite pjaustytas bulves ir kepkite dar 4-5 minutes.
Žingsnis 2
Išvirkite bulguro sriubą. Į daržoves įpilkite mėsos sultinio. Supilkite kruopas, įdėkite lauro lapą ir druską. Paskaninkite juodaisiais ir aštriaisiais pipirais. Uždarykite multicookerio dangtį ir įjunkite režimą "Sriuba" arba "Virti". Laikas automatiškai nustatomas 12 minučių.
Kategorijos