Skani dešra su jautiena ir liežuviu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Skani dešra su jautiena ir liežuviu

Soljanka, kurią sudaro jautiena ir liežuvis, yra labai aromatinga ir skani. Solyanka lengvai patraukia akį ant pietų stalo, ir visa tai dėl savo patrauklios išvaizdos. Šio mišrainės patiekalo skonis yra gana unikalus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.65/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Skani dešra su jautiena ir liežuviu Žingsnis 1
Sudėkite mėsą ir liežuvį į puodą, įberkite pipirų ir lauro lapų, virkite, kol suminkštės, tada supjaustykite liežuvį ir kumpį gabaliukais. Agurkus supjaustykite griežinėliais ir troškinkite keptuvėje. Mongą supjaustykite griežinėliais ir sudėkite prie agurkų, tada įpilkite pomidorų pastos ir pasūdykite. Iš sultinio išimkite mėsą, supjaustykite gabalėliais. Sultinį perkoškite. Viską dar kartą pagardinkite prieskoniais ir sudėkite visus mėsos ingredientus, svogūną, agurkus, smulkintas alyvuoges ir alyvuoges, palikite patiekalą troškintis 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, padažai, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, kopūstų sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su kopūstais

Kategorijos