Skani dešra su kaparėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-21

Skani dešra su kaparėliais

Solyanka - skanus ir sotus pirmasis patiekalas. Tokia sriuba yra gana soti, todėl jos stengiasi vengti tie žmonės, kurie laikosi dietos. Tačiau net ir jie kartais padaro išimčių ir mėgaujasi kvapnia solyanka. Mėsos sultinio derinys su rūkyta mėsa, daržovėmis, alyvuogėmis ir marinuotais agurkais suteikia patiekalui nepamirštamą skonį. Į receptą įeinantys kaparėliai suteikia patiekalui pikantiško garstyčių skonio ir aromato.
Gaminimo laikas
145 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
202 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.59/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skani dešra su kaparėliais Žingsnis 1
Dešrą ir agurką supjaustykite griežinėliais. Pomidorus supjaustykite kubeliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Alyvuoges perpjaukite per pusę.

Žingsnis 2

Skani dešra su kaparėliais Žingsnis 2
Mėsai išvirus, išimkite ją iš sultinio ir leiskite šiek tiek atvėsti. Atvėsusią mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 3

Skani dešra su kaparėliais Žingsnis 3
Pakepinkite svogūnus iki auksinės spalvos, tada sudėkite pomidorus ir porą minučių pakepinkite ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 4

Skani dešra su kaparėliais Žingsnis 4
Sudėkite agurkus į puodą, įpilkite du kibirus sultinio ir virkite 5 minutes. Tada į puodą su sultiniu sudėkite agurkus, alyvuoges, svogūnus, pomidorus ir dešrą.

Žingsnis 5

Skani dešra su kaparėliais Žingsnis 5
Virkite 15 minučių, tada sudėkite smulkintą mėsą ir kaparėlius. Pagardinkite druska, pipirais ir lauro lapu. Virkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos