Publikavimo data: 2024-10-21
Skani dešra su kaparėliais
Solyanka - skanus ir sotus pirmasis patiekalas. Tokia sriuba yra gana soti, todėl jos stengiasi vengti tie žmonės, kurie laikosi dietos. Tačiau net ir jie kartais padaro išimčių ir mėgaujasi kvapnia solyanka. Mėsos sultinio derinys su rūkyta mėsa, daržovėmis, alyvuogėmis ir marinuotais agurkais suteikia patiekalui nepamirštamą skonį. Į receptą įeinantys kaparėliai suteikia patiekalui pikantiško garstyčių skonio ir aromato.
Žingsnis 1
Dešrą ir agurką supjaustykite griežinėliais. Pomidorus supjaustykite kubeliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Alyvuoges perpjaukite per pusę.
Žingsnis 2
Mėsai išvirus, išimkite ją iš sultinio ir leiskite šiek tiek atvėsti. Atvėsusią mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 3
Pakepinkite svogūnus iki auksinės spalvos, tada sudėkite pomidorus ir porą minučių pakepinkite ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 4
Sudėkite agurkus į puodą, įpilkite du kibirus sultinio ir virkite 5 minutes. Tada į puodą su sultiniu sudėkite agurkus, alyvuoges, svogūnus, pomidorus ir dešrą.
Žingsnis 5
Virkite 15 minučių, tada sudėkite smulkintą mėsą ir kaparėlius. Pagardinkite druska, pipirais ir lauro lapu. Virkite dar 10 minučių.
Kategorijos