Skani dešra su upėtakiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-21

Skani dešra su upėtakiu

"Solyanka" yra vienas neįprastiausių rusų virtuvės patiekalų. Tai labai universalus patiekalas, kurį galima gaminti su mėsos, žuvies ar net grybų sultiniu, o jo privalomi ingredientai yra citrina, alyvuogės ir kornišonai arba kaparėliai. Šis neįprastas patiekalas tinka tiek karštam, tiek šaltam orui ir niekada nenusibosta dėl daugybės variantų.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
104 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skani dešra su upėtakiu Žingsnis 1
Supjaustykite upėtakius dideliais gabalais ir sudėkite į puodą su vandeniu. Virkite apie 20 minučių ant silpnos ugnies, tada išimkite žuvį ir nuovirą perkoškite per sūrmaišį. Vėl pastatykite ant ugnies ir leiskite užvirti.

Žingsnis 2

Skani dešra su upėtakiu Žingsnis 2
Morkas stambiai sutarkuokite, o svogūnus supjaustykite smulkiais kubeliais. Morkas ir svogūnus kepkite alyvuogių aliejuje apie 5 minutes, kol suminkštės, tada sudėkite pomidorų pastą ir kepkite dar porą minučių. Pagardinkite druska ir pipirais ir supilkite į sultinį.

Žingsnis 3

Skani dešra su upėtakiu Žingsnis 3
Sutarkuokite marinuotus agurkus stambia tarka ir suberkite į sriubą. Virtą žuvį supjaustykite nedideliais gabalėliais, išimkite kaulus ir taip pat įpilkite į sriubą. Baigiant virti, sudėkite alyvuoges ir griežinėliais pjaustytus agurkus ir viską kartu virkite dar 5 minutes, tada nukelkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos